Veel websites zijn gemaakt met onvoldoende kennis van moderne internettechnieken, onvoldoende wetenschap over hoe zoekmachines werken of hebben gewoonweg te weinig inhoud om goed gevonden te worden. Als je moet raden waarom je website niet presteert, heeft Webtail een gemakkelijke oplossing voor je: een gratis WebScan.

Daarmee krijg je een helder inzicht in de waardering van je website door zoekmachines. Bovendien krijg je een aantal adviezen waarmee je de prestaties van je website snel kunt verbeteren.

Voorbeeld Webscan van Webtail

Wil je ook een webscan van jouw website? Gratis? Dat kan. Vul het onderstaande formulier in en je krijgt je rapport toegezonden in je mailbox. Bij de WebScan vergelijken we je website met een aantal (online) concurrenten. In het onderstaande formulier mag je drie concurrenten opgeven. Ook doorzoeken we je website met een drietal zoektermen. Geef in het formulieren de zoektermen op waarvan je graag wilt dat je website ermee gevonden wordt.

Het aanvragen van een Webscan verplicht je tot niets. Gebruik de Webscan om jouw website te verbeteren, stuur het naar je webbouwer of bel met Webtail voor een vrijblijvend advies.

  Naam *
  Te scannen website *
  Bedrijf
  E-mail *
  Website concurrent #1
  Website concurrent #2
  Website concurrent #3
  Zoekterm #1
  Zoekterm #2
  Zoektermt #3
  Evt. extra vraag  Artikelen

  Lees onze artikelen:

  Verzenden met SMTP

  E-mail versturen via SMTP Gmail

  Er is veel te doen over het aankomen van jouw e-mails bij iedereen. Ook de formulieren op jouw website versturen mails (namens jou). Die moeten wel altijd aankomen. Want je bent er immers niet zelf bij. Lees verder →

  Genoeg gezien? Wat kunnen we voor je doen? Neem gerust contact met ons op.