Eindelijk is het internet zover dat iedereen een website kan publiceren. Tot vijf jaar geleden was dat niet mogelijk, tenzij je een ’techneut’ was. Tegenwoordig zijn er hulpmiddelen (online software, tools) waarmee teksten en afbeelden, zelfs films, generiek gepubliceerd kunnen worden. Generiek wil in dit geval zeggen dat elke webpagina eruit ziet zoals ingesteld. Daarnaast bieden de tools algemene functies die veel websites nodig hebben. En omdat die gepubliceerd kunnen worden op dezelfde generieke methode, kan je een unieke website maken met standaard functies.

Commodore 64Eén van die hulpmiddelen is WordPress. Het gebruik van WordPress is eenvoudig en WordPress heeft veel standaard functies en ontwerpen. De installatie van WordPress is voor velen echter nog één brug te ver. Webtail kan je hierbij goed en goedkoop helpen. Wij zorgen voor een goede installatie op jouw of onze server. Klik hier voor meer informatie.

De geschiedenis van internet

Wil je graag weten hoe internet ontstaan is? Om de techniek beter te begrijpen of omdat het je interesseert? Dan bevelen we je de onderstaande film aan. Super goed uitgelegd.

Websites voor iedereen

Zoals je in bovenstaande film hebt gezien, heeft internet een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Nu is zo dat Nederland het tweede land was -na Amerika- dat werd aangesloten werd op internet. Vandaag de dag hebben wij -relatief- de meeste internetaansluitingen wereldwijd. Dat is niet heel vreemd want Nederland is een technologisch en internationaal gericht land. Bovendien de best bekabelde ter wereld.

Een logisch gevolg is dat wij Nederlanders steeds meer gewend zijn internet te gebruiken voor uiteenlopende zaken. Camping, tweedehands auto’s of zelfs partners zoeken we steeds vaker via internet. Dus jij en je bedrijf worden ook via internet gezocht. Of in ieder geval je producten of diensten. Indien je nog geen goede website hebt, wordt het tijd voor actie. Webtail kan je helpen.

Artikelen

Lees onze artikelen:

Verzenden met SMTP

E-mail versturen via SMTP Gmail

Er is veel te doen over het aankomen van jouw e-mails bij iedereen. Ook de formulieren op jouw website versturen mails (namens jou). Die moeten wel altijd aankomen. Want je bent er immers niet zelf bij. Lees verder →

Mail lokaal opslaan©Webtail

Mail lokaal opslaan

Wanneer je iMAP gebruikt om je e-mails te lezen en te beantwoorden, blijven alle e-mails op de server staan. Dat kan handig zijn, maar je mailbox heeft een limiet. Leer hoe je e-mails lokaal opslaat. Lees verder →

Genoeg gezien? Wat kunnen we voor je doen? Neem gerust contact met ons op.