WordPress is de meest populaire software ter wereld voor het bouwen van mooie en goed vindbare websites. Het CMS waarin je je website kan beheren is werkelijk fantastisch. Misschien belangrijker: WordPress is gratis evenals de grote hoeveel aan functies die door een grote gemeenschap van ontwikkelaars beschikbaar worden gesteld.

Toch is het niet eenvoudig een WordPress Website te installeren en in te richten. Installeren is moeilijk omdat je dan verstand moet hebben van Hosting, PHP en SQL. Inrichten is moeilijk om je nog geen ervaring hebt en kan verdwalen in de vele mogelijkheden. De oplossing is eenvoudig. Laat Webtail je website installeren en inrichten. En met de heldere instructies van Webtail kan je verder zelf aan de slag. En natuurlijk biedt Webtail tal van extra bouwstenen voor je marketing-strategie, content, conversietechnieken en resultaatmetingen.

Doezelf-pakket

Met Doezelf bedoelen we dat wij jouw nieuwe website installeren en inrichten. En dat je dan zelf aan de slag gaat met de inhoud a.d.h.v. onze instructies. Indien je al een website hebt die vervangen moet worden, mag je werken op een tijdelijk internetadres. Zodra de website af is, verhuizen we de website naar de juiste plek.

Een eenvoudige Doezelf Website van Webtail kost je slechts € 200,-. Daarvoor krijgt je:

 1. Installatie WordPress Nederlandstalig op eigen server
 2. Eén jaar hosting (t.w.v. €50,-)
 3. Installatie van thema Enfold
 4. Plaatsen bedrijfslogo(s)
 5. Invoeren en testen content van vorige website of aangeleverde stukken (max. 3 pagina’s)
 6. Online formulier mits vooraf gedefinieerd door opdrachtgever (max. 1)
 7. SEO Module t.b.v. zoekmachines
 8. Anti-spam module t.b.v. reacties van bezoekers
 9. Code Analytics t.b.v. meten bezoekers & gedrag plus account op Analytics
 10. RSS feed (indien gewenst)
 11. Eigen social media kanalen gekoppeld (indien van toepassing)
 12. Share buttons per pagina (instagram, facebook, email, twitter, e.d.)
 13. Inrichten gebruikersprofielen voor onderhoud content (max. 2)
 14. Overdracht gebruikers documentatie & beheerders-account
 15. Toegang tot het online videoplatform vol met instructiefilmpjes over WordPress, Enfold en andere, relevante onderwerpen

Nog even over WordPress

WordPress is van origine een blogplatform. Maar sinds WordPress is opengesteld voor ontwikkelaars, is het systeem de beste manier om websites te bouwen en te onderhouden. De gebruikte techniek zorgt voor de beste vindbaarheid momenteel verkrijgbaar. Als beheerder kun je eenvoudig teksten en afbeeldingen toevoegen of wijzigen. Een WordPress website is uitstekend te gebruiken voor het publiceren van nieuwsartikelen op je website. Je artikelen kunnen dan met één druk op de knop verspreid worden via social media, via e-mails of via nieuwsbrieven.

Met WordPress heb je de meest rendabele investering in je online marketing. En met de hulp van Webtail ben je snel op weg!

Je kunt met het onderstaande formulier een intake voor je nieuwe website aanvragen. We gaan je dan even bellen om je te informeren én te luisteren naar je specifieke wensen. Daarna kunnen we samen een afspraak maken om de nieuwe website nog eens te bespreken bij een kop koffie (thee mag ook);