Lees over de laatste nieuwtjes waarmee jij je voordeel kan doen.

IP-adres geblokkeerd©Webtail

IP-adres geblokkeerd

Lijkt het alsof je website niet meer online is? Kan je je e-mail niet meer ophalen? Dan ben je waarschijnlijk geblokeerd door de server. Wat te doen in deze situatie..
E-mail instellen op een iPhone

E-mailaccount toevoegen op iPhone

Wil je e-mail gebruiken in het standaard mailprogramma van je iPhone? Gebruik deze handleiding om de accountgegevens op de juiste plek in te voeren.
Browser cache verversen

Mijn website verversen in browser

Heeft Webtail je gevraagd je browser te verversen? Lees hier waarom en hoe dat moet.
Instagram Wordpress© Webtail

Instagram op je website

Veel van onze klanten hebben een automatische feed van Instagram op hun website. Is de koppeling met Instagram kapot? Of wil het het zelf aansluiten. Neem dan de volgende, eenvoudige stappen.
SSL-status van je website© Webtail

Browser verversen bij SSL-problemen

Heb je problemen met het ophalen van je website in je browser? Dat kan liggen aan de status van het SSL-certificaat. Je browser moet even doorhebben dat de situatie is veranderd. Lees hier hoe je dat doet.
Chrome Remote Desktop

Remote Desktop installeren

Bij Webtail gebruiken we graag Chrome Remote Desktop omdat we daarmee kunnen inloggen op jouw computer. Het werkt op zowel Windows- als Applecomputers.
Mail lokaal opslaan©Webtail

Mail lokaal opslaan

Wanneer je iMAP gebruikt om je e-mails te lezen en te beantwoorden, blijven alle e-mails op de server staan. Dat kan handig zijn, maar je mailbox heeft een limiet. Leer hoe je e-mails lokaal opslaat.
Mijn e-mail in spam

E-mails in spam

Komen jouw e-mails vaak aan als spam? Dat is vervelend maar er is gelukkig wat aan te doen. Webtail legt het zo helder mogelijk uit hoe mailserver werken en wat je zelf kunt doen.
Wordpress Webtail hulp op afstand© Webtail

Hulp op afstand

Soms is het handig om op afstand in te loggen op jouw computer. Bijvoorbeeld bij het installeren van e-mailaccounts. Dan kunnen wij je vlot helpen, misschien vandaag nog...
Problemen bij Domeinregistatie

Problemen bij Domeinregistratie

Te vaak zijn domeinen geregistreerd op naam van een marketingbureau i.p.v. de opdrachtgever. En probeer dan maar eens je domein terug te krijgen. Helaas heeft Webtail hier veel ervaring mee.