Met een WordPress Website is het mogelijk meerdere personen verschillende rollen te geven in het CMS. Webtail heeft een korte handleiding gemaakt waarin je snel kunt bepalen wie welke rol krijgt in je website. En we hebben nog een mooie tip voor je over User Generated Content.Handleiding WordPress Auteurs

Beheer je website

Webpagina’s zijn openbare publicaties die iedereen kan lezen. Wanneer je met meerdere mensen werkt aan de inhoud van je website, is het wel noodzakelijk om af te spreken wat gepubliceerd wordt en wat niet. Je bedrijf kan schade oplopen door uitspraken die niet waar gemaakt kunnen worden of omdat mensen/groepen beledigd worden. Dat kun je natuurlijk in vertrouwen afspreken, maar je kunt collega’s ook een rol geven waarmee ze wel kunnen schrijven, maar niet publiceren. Jij -of iemand anders- kan dan de nieuwe tekst lezen, aanpassen en openbaar publiceren.

Alleen eigen teksten beheren

Je kan er ook voor zorgen dat auteurs op jouw website alleen hun eigen teksten kunnen aanpassen. Jij als beheerder kunt natuurlijk wel alles inzien en aanpassen, maar de auteurs kunnen dat niet van elkaar. Een onmisbare functie als je veel collega’s hebt.

User generated content

Zoals je natuurlijk al gelezen hebt op deze website, bepaalt de inhoud van je website voor 40% de vindbaarheid van je website. Wat mooier als je je bezoekers op je website laat schrijven. Dat kan je doen door je bezoekers te laten reageren op de artikelen (blogs) of pagina’s van jouw website, maar je kunt bezoekers ook abonneren. Dan kunnen ze zelf schrijven. Veel abonnees maken veel content en dus krijgt jouw website een nog hogere positie in zoekresultaten.

Hebben?

Dat kan. Vul onderstaand formulier in en ontvang de handleiding gratis.

  Naam *

  Website *

  E-mail *

  Evt. vraag

  Artikelen

  Lees onze artikelen:

  Mijn e-mail in spam

  E-mails in spam

  Komen jouw e-mails vaak aan als spam? Dat is vervelend maar er is gelukkig wat aan te doen. Webtail legt het zo helder mogelijk uit hoe mailserver werken en wat je zelf kunt doen. Lees verder →

  Genoeg gezien? Wat kunnen we voor je doen? Neem gerust contact met ons op.