Eindelijk is het internet zover dat iedereen een website kan publiceren. Tot vijf jaar geleden was dat niet mogelijk, tenzij je een ’techneut’ was. Tegenwoordig zijn er hulpmiddelen (online software, tools) waarmee teksten en afbeelden, zelfs films, generiek gepubliceerd kunnen worden. Generiek wil in dit geval zeggen dat elke webpagina eruit ziet zoals ingesteld. Daarnaast bieden de tools algemene functies die veel websites nodig hebben. En omdat die gepubliceerd kunnen worden op dezelfde generieke methode, kan je een unieke website maken met standaard functies.

Commodore 64Eén van die hulpmiddelen is WordPress. Het gebruik van WordPress is eenvoudig en WordPress heeft veel standaard functies en ontwerpen. De installatie van WordPress is voor velen echter nog één brug te ver. Webtail kan je hierbij goed en goedkoop helpen. Wij zorgen voor een goede installatie op jouw of onze server. Klik hier voor meer informatie.

De geschiedenis van internet

Wil je graag weten hoe internet ontstaan is? Om de techniek beter te begrijpen of omdat het je interesseert? Dan bevelen we je de onderstaande film aan. Super goed uitgelegd.

Websites voor iedereen

Zoals je in bovenstaande film hebt gezien, heeft internet een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Nu is zo dat Nederland het tweede land was -na Amerika- dat werd aangesloten werd op internet. Vandaag de dag hebben wij -relatief- de meeste internetaansluitingen wereldwijd. Dat is niet heel vreemd want Nederland is een technologisch en internationaal gericht land. Bovendien de best bekabelde ter wereld.

Een logisch gevolg is dat wij Nederlanders steeds meer gewend zijn internet te gebruiken voor uiteenlopende zaken. Camping, tweedehands auto’s of zelfs partners zoeken we steeds vaker via internet. Dus jij en je bedrijf worden ook via internet gezocht. Of in ieder geval je producten of diensten. Indien je nog geen goede website hebt, wordt het tijd voor actie. Webtail kan je helpen.

Artikelen

Lees onze artikelen:

RSS-feed in Outlook© Webtail

RSS Feeds in Outlook

Nieuwe artikelen of pagina's op websites kunnen met een RSS-feed ontvangen worden. Dan hoeven je fans niet steeds op je website te kijken maar ontvangen ze het automatisch in hun mailbox. Kan handig zijn. Lees verder →

WooCommerce Webtail Wordpress

Product Addons

Bij de artikelen in een webshop zijn soms extra opties die je aan je klanten wilt aanbieden. Daarvoor gebruiken we de plugin WooCommerce Product Addons. Hoe werkt dat? Lees verder →

Genoeg gezien? Wat kunnen we voor je doen? Neem gerust contact met ons op.