Eén van de voordelen van WordPress is dat ontwerpen (die Thema’s genoemd worden) gewisseld kunnen worden terwijl de inhoud (je teksten en foto’s) behouden blijft. Er zijn inmiddels meer dan honderdduizend thema’s en dat maakt kiezen niet bepaald makkelijk. Webtail kan je hierbij helpen.

De meeste websites (200+) heeft Webtail gebouwd in het thema Enfold. Hierdoor heeft Webtail van Enfold de meeste instructie-filmpjes gemaakt. Op zich weer een reden om voor Enfold te kiezen.

Welke materialen heb je?

Heb je veel foto’s? Of juist niet en alleen maar teksten? Of ook niet veel tekst? De materialen die je hebt of wilt gaan maken bepalen welk thema je kunt kiezen. Veel moderne thema’s zijn gebaseerd op foto’s. Maar als je zoveel foto’s niet hebt of niet kunt maken, zijn deze moderne thema gewoonweg niet geschikt. En video’s eisen weer een ander ontwerp. Een goede inventarisatie van je materialen en een goed advies van Webtail zijn belangrijk.

Favoriete thema’s Webtail

Voor websites die met een thema zonder maatwerk gemaakt kunnen worden, heeft Webtail een aantal thema’s ingekocht waarmee inmiddels jarenlange ervaring is opgedaan. Webtail weet hoe deze thema’s snel te stylen (lettertypen, -grootte en -kleuren alsmede logo’s, kleuren, etc.) en in te richten. Dat maakt dat we websites kunnen leveren vanaf €200,- (Doezelf-pakket) en eventueel maatwerk kunnen leveren op deze ontwerpen.

We hebben een lijst van de thema’s gemaakt die we de laatste twee jaar gebruikt hebben, voorzien van een demo-website en de projecten die hiermee zijn uitgevoerd. Hiermee kan je zelf alvast een verkenning doen.

Thema

Complex?

demo

voorbeeld

Example demo › stichtingzap.nl ›
Tides demo › kienia.nl ›
Bazar ★★ demo › aktieshirts.nl
Kaleido ★★ demo › deklinker.nl ›
Quince ★★ demo › energie-in-beweging.nl ›
Enfold ★★ demo › viviamo-woerden.nl ›
annettewessels.nl ›
vanderbeeksolitaire.nl ›
hildelaatjezien.nl ›
deprinsen.nl ›
Betheme ★★★ demo › emcperformance.nl ›
Thiago ★★★ demo › mariekebrouwers.com ›
TrueMag ★★★ demo › onderwaterbeelden.nl ›
mastercircle.org ›
Eenvoudig
★★ Uitleg nodig van Webtail
★★★ Hulp nodig van Webtail

Maatwerkprojecten

Veel projecten van Webtail zijn uitgevoerd als maatwerk. Dat maakt een website uniek. Zonder WordPress zou een maatwerk website of -shop onbetaalbaar zijn. Dus combineert Webtail het beste van twee werelden. Webtail gebruikt een basis thema van WordPress waarin de meest gangbare functies zitten in een CMS. Indien nodig wordt een thema uitgebreid met modules die ook als maatwerk worden bewerkt.

Op dit moment gebruikt Webtail het thema Enfold als basis-thema voor maatwerk. De volgende websites- en shops zijn de afgelopen jaren gebouwd en gepubliceerd met dit thema:

Website

Maatwerk

spirula.nl › Agenda en ledenlijst
vishandeltheomuys.nl › Actuele aanbiedingen en webshop
twinq.nu › Slogans bij header en webshopmodule
Kantelacademie.nl › Leden, aanmelding en agenda
ntab.nl › Teamleden en fullpage slider
cswbv.com › Wereldkaart met agenten
heeldemond.nl › Overzicht team en inschrijfformulier
gerritsvanherk.nl › Blokweergave van berichten
biologischpootgoed.nl › Afwijkende logistiek in webshop
ruimteenkleur.nl › Mailing op kleurkeuze
leefkampen.nl › Indeling en slider
lekker-spanje.nl › Reserveringen vakantiehuizen
afsprakenmanager.nl › Portal naar achterliggende applicatie
netwerkpsychosomatiekzwolle.nl › Kaart van Zwolle e.o.
bredapackaging.nl › Meerdere talen

Zoals je ziet hebben we het basisthema flink verbouwd, elke website is anders. Deze maatwerk websites kunnen gebouwd worden vanaf €500,-, afhankelijk van wensen en eisen. Elk project wordt in offerte aangeboden.

Wil je meer weten van de websites en -shops van Webtail, neem dan gerust contact op met Webtail. We hanteren normale prijzen en goede service. Bovendien houden we van persoonlijk contact en succesvolle ondernemers met een goede website.

Artikelen

Lees onze artikelen:

Geschiedenis van het Internet

Geschiedenis Internet

Joost van der Laan van Webtail heeft de start van internet meegemaakt. Een interessante geschiedenis omdat je daarmee begrijpt waarom het internet nu werkt. Lees verder →

Genoeg gezien? Wat kunnen we voor je doen? Neem gerust contact met ons op.