Online bezoekers registatie

Horeca-bedrijven en Evenementen zijn verplicht hun bezoekers te registreren. Althans, dat was het voor de tweede lockdown, eind 2020/begin 2021. Voor dit doel heeft Webtail in eigen beheer een handig tool gebouwd waarmee deze branche op vlotte, veilige en vooral goedkope wijze bezoekers kan registreren.

QR-code

Virus Registratie Corona Covid19Het systeem van Webtail is zeer eenvoudig. Bij de ingang van elke deelnemer van het project hangt een poster met een QR-code en aanvullende informatie. Gasten die binnen willen, kunnen de QR-code scannen. Dan opent een app waarmee de gast vragen kan beantwoorden omtrent de eigen gezondheid m.b.t. corona.

De geregistreerde gegevens worden opgeslagen in een database van Webtail. De deelnemende ondernemer kan een contactaanvraag van een GGD doorgeven aan Webtail. En wij leveren dan de gegevens aan de GGD.

Het systeem is beveiligd tegen ongeoorloofd gebruik met een 2FA-beveiling. Persoonlijke gegevens worden twee weken na registratie verwijderd.

Screenshots

What’s next?

Al genoeg gezien gezien, maar toch nog wat vragen? Neem dan contact op met Webtail.

Al overtuigd en wil je snel een nieuwe website? Kies dan voor het intake-formulier. Na telefonisch contact gaan we aan de slag. Misschien heb je dan morgen al een nieuwe website.

Portfolio

Een willekeurige greep uit onze projecten:

NTAB Taxeren Curatoren

Taxeren & Insolventies

Een website waarin discretie en transparantie gecombineerd wordt. Hoe moet je je presenteren als je niet alles kunt vertellen? Bekijk de website van NTAB en zie hoe we dat oplossen. Bekijk →

Kienia Website

Kienia

Met een eigen, duidelijk herkenbare huisstijl kan je website jarenlang meegaan. Natuurlijk verandert de onderliggende techniek verdurend, maar daar weet Webtail wel raad mee Bekijk →

Meer Websites zien© Webtail

Dat kan

Het portfolio dat wij hier hebben geplaatst is beperkt. Vind de andere 250.000 linkjes naar onze website met de opdracht link:webtail.nl. Bekijk →

Genoeg gezien? Wat kunnen we voor je doen? Neem gerust contact met ons op.