©Wizr

Online Brochure

Designers kunnen vaak prachtige brochures maken. Het is een uitdaging om daar een website van te maken. Want een website moet op alle apparaten op de juiste wijze getoond worden. Gelukkig kunnen wij dat.
Online kerstdiners© Webtail

Online kerstdiners

Het journaal meldde vandaag (21 dec.) dat de restaurant massaal kerstdiners online hadden verkocht en dat de voorraad nu al op was. Tja, dat was ook onze schuld :)
Virus registratie corona covid19© Webtail

Virus Registratie

Handig en goedkoop je bezoekers registreren, is mogelijk met de App/Website Virus-Registratie.nl van Webtail. De gegevens worden centraal verzameld en bij aanvraag van GGD verstrekt.
Afhalen en Bezorgen bij Cantina di David© Cantina

Afhalen & Bezorgen

Bekijk onze Take-Away module op een website die we niet zelf gemaakt hebben. Door corona gesloten restaurants hebben toch een goed verdienmodel met deze Take-Away.
Kerst 2020 Take-Away

Take Away Kerst 2020

Je kerstdinners online verkopen voor bezorgen en afhalen met de Take Away Module van Webtail? Tollius laat zien hoe je dat succesvol en met klasse kan doen. Webtail is hier de trotse leverancier.
©Kruse

UVON Agenda

Een vereniging zoals de UVON is gebaat bij een online agenda waarop leden zich online kunnen aanmelden voor bijeenkomsten. Of afmelden. Superhandig!
Website Restaurant Wordpress

200 Restaurants

Een kwart van onze websites hebben we gemaakt voor restaurants. We kunnen ze snel en goedkoop maken, maar ze zijn vooral representatief en goed vindbaar. Smakelijk!
Intervisie

Communities

We maken tegenwoordig steeds vaker websites voor een groep specialisten die bij verschillende (eigen) bedrijven werken. Dan creëer je een online community die zich presenteert aan de doelgroep.
Chinese menukaart

Chinees menu

Chinese menukaarten zijn altijd lang. De keuze is groot en het aantal combinaties zijn enorm. Hoe pas je 10.000 keuzes op één pagina? Dat kan met Menukaart Online van Webtail
Gedenkplaats Wordpress© Webtail

Nationale gedenkplaats

Kan Wordpress 1 miljoen berichten opslaan, bewerken en laten zien? In dit uitdagende projecten bewijzen we dat het kan. Met wat slimmigheid.