loader
MENU

Taxeren & Insolventies

Veel van je zakelijke contacten kijken bij een eerste contact ‘even’ op je website. Voor de eerste afspraak of dan zeker wel na de eerste afspraak. Dus moet je website je bedrijf goed vertegenwoordigen. In stijl en sfeer. En de informatie die je contacten zoeken, moet aanwezig zijn.

Gericht ontwerp

Een website van een restaurant ziet er anders uit dan een website van een begrafenisonderneming. Dat komt omdat we als webdesigners bezoekers een juiste (eerste) indruk willen geven. Wanneer een website gezien wordt voordat werkelijk kennis gemaakt wordt met het bedrijf of haar medewerkers moet de verwachting kloppen.
En dat geldt ook zeker voor taxateurs. Er wordt een hoge mate van betrouwbaarheid en transparantie verwacht. De website van het Nederlands Taxatie en Adviesbureau heeft de juiste uitstraling. Naast uitstraling, een beschrijving van de werkzaamheden en een overzicht van medewerkers is er ook ruimte voor een sfeerbeeld van het bedrijf. Hiervoor is een professioneel fotografe ingehuurd zodat de foto’s minstens even professioneel zijn als het bedrijf zelf.

Project Details

Opdrachtgever: Nederlands Taxatie & Adviesbureau
Datum: 04/08/2016
Webadres: http://www.ntab.nl

 

© Dataproces B.V. 2019 - h.o.d.n. Webtail | Wordpress, domeinen, hosting & marketing | Algemene voorwaarden Dataproces B.V. | Privacyverklaring