Bedrukt textiel bestellen is inmiddels ook een online service geworden. De concurrentie is volledig gericht op internet. Niet alleen om nieuwe klanten te bereiken, maar ook omdat het efficiënt werkt.

Bestellen van meerdere maten van één artikel

Woocommerce is dé webshopmodule voor WordPress op dit moment. Het is uitermate geschikt voor textiel vanwege de mogelijkheid eindeloos veel varianten te presenteren. Je kan je klant een artikel laten kiezen waarna ze een kleur, een maat of een andere, specifieke eigenschap kunnen selecteren. Het selecteren van meerdere maten is echter niet mogelijk. Op aktieshirts.nl is het mogelijk van één artikel meerdere maten als een set te selecteren. Dat is handig voor het bestellen van bedrukt textiel voor bedrijven en verenigingen.
Als een werkwijze op een webshop niet algemeen is, is er ook geen open source software te vinden. En dus moest er maatwerk gebouwd worden voor deze unieke website.

Offertes i.p.v. bestellingen

Een ander aspect van aktieshirts.nl is dat er geen bestellingen worden gemaakt, maar offertes worden aangevraagd. Dat vergt een andere manier van verwerken en communiceren. Weliswaar zijn er modules beschikbaar waarmee offertes gemaakt kunnen worden, maar die zijn niet geschikt voor textiel-producten. Daarvoor hebben deze producten een te ingewikkelde structuur.
Op Aktieshirts worden de offertes op de volgende manier gemaakt:

  1. Klant kiest één artikel in één kleur met meerdere maten en mogelijke opdrukken (voorzijde, linkermouw, etc.)
  2. Webshop toont offerte zonder prijzen en biedt aan meer artikelen toe te voegen
  3. Indien offerte compleet wordt contactgegevens en een gewenste leverdatum gevraagd
  4. De klant krijgt de offerte te zien op scherm en via e-mail
  5. De klant dient de opdracht te bevestigen via een opgemaakte e-mail

BAZAR

Steeds meer thema’s van WordPress zijn geschikt voor WooCommerce. Webtail kiest vaak voor Bazar, omdat het veel ruimte biedt voor maatwerk.

Screenshots

What’s next?

Aktieshirts is een website met veel artikelen maar een afwijkend bestelsysteem. Kijk zelf.

Al genoeg gezien gezien, maar toch nog wat vragen? Neem dan contact op met Webtail.

Al overtuigd en wil je snel een nieuwe website? Kies dan voor het intake-formulier. Na telefonisch contact gaan we aan de slag. Misschien heb je dan morgen al een nieuwe website.

Portfolio

Een willekeurige greep uit onze projecten:

Virus registratie corona covid19© Webtail

Virus Registratie

Handig en goedkoop je bezoekers registreren, is mogelijk met de App/Website Virus-Registratie.nl van Webtail. De gegevens worden centraal verzameld en bij aanvraag van GGD verstrekt. Bekijk →

©Kruse

UVON Agenda

Een vereniging zoals de UVON is gebaat bij een online agenda waarop leden zich online kunnen aanmelden voor bijeenkomsten. Of afmelden. Superhandig! Bekijk →

Chiptwister pretparken

Chiptwister

Nederlands product dat wordt verkocht in pretparken in binnen- en buitenland. De website is gemaakt voor inkopers van pretparken en evenementen. En naamsbekendheid. Bekijk →

Diensten aanbieden

Natuurlijk is presentatie belangrijk, maar nog belangrijker is je bezoekers motiveren en leiden naar het einddoel: meedoen! Bekijk →

Genoeg gezien? Wat kunnen we voor je doen? Neem gerust contact met ons op.