Meten is weten!

Met een Webtail TrafficReport krijg je inzicht in de zoektermen die door jouw doelgroep worden gebruikt en in hoeverre jouw website wordt gevonden op die zoektermen. En als je website gevonden wordt, wil je graag weten op welke positie je website getoond wordt en hoe vaak zoekers op jouw website klikken. Met deze informatie kunnen je je website aanpassen en richten op de zoektermen die jouw doelgroep gebruikt.

Wil je maximale resultaten halen uit je website? Dan kan alleen als je weet wat je doelgroep zoekt en waar je je website moet aanpassen aan je doelgroep.

In het Webtail TrafficReport krijg je alle cijfers voor verschillende zoektermen:

 1. Van de door jouw opgegeven zoektermen.
 2. Van de zoektermen waarop jouw website reeds gevonden wordt.
 3. Van alle gerelateerde zoektermen in jouw branche, product en doelgroep.

TrafficReport

Per zoekterm worden de volgende gegevens gerapporteerd:

 1. Zoekterm.
 2. Online concurrentie.
 3. Aantal keren gezocht in één maand in Nederland of Wereldwijd.
 4. Aantal keren dat jouw website getoond werd in zoekresultaten.
 5. Aantal keren dat jouw website aangeklikt werd in zoekresultaten.
 6. Gemiddelde positie bij het tonen van jouw website in zoekresultaten.

Jouw kosten en baten

Het TrafficReport wordt samengesteld uit verschillende bronnen die eerder zijn ingeregeld t.b.v. uw website door Webtail.  Via ingewikkelde databasetechnieken worden deze gegevens samengevoegd en opgemaakt. Het maken van een TrafficReport duurt ongeveer één dag en kost je € 89,= per rapport. Je krijgt het rapport in je mailbox met een advies van Webtail. Indien de resultaten slecht zijn, nemen we ook telefonisch contact op. De opbrengst voor jou is echter zeer waardevol omdat je je website kunt aanpassen voor het ‘vangen’ van meer bezoekers en dus een hogere conversie kan halen. Wij adviseren iedereen die serieus werk maakt van zijn of haar website minstens eenmaal per jaar een TrafficReport aan te vragen. Het aanvragen van een TrafficReport kun je hieronder doen. Indien je geen trefwoorden weet voor jouw doelgroep, maken wij een zelf een lijst aan.

  Naam *

  E-mail *

  Voor website (verplicht)

  Onderzoek mijn positie voor...
  NederlandWereldwijd

  Lijst van trefwoorden