Laat Webtail jouw website ontwerpen en bouwen voor een vliegende start. Daarna kun je dankzij de overdracht & video-instructies alles zelf, hoewel je altijd gebruik kan maken van de bouwstenen die wij aanbieden. Webtail bouwt websites vanuit de ondernemer of onderneming, waarbij de techniek een gereedschap is. Wij denken in termen van een rendabele website. Dat betekent dat je website de doelen moet halen die jij gesteld hebt.

Wat is een Maatwerk Offerte?

We vinden het belangrijk dat je bedrijf op een juiste manier wordt gezien. En dat je ook werkelijk nieuwe doelgroepen bereikt met jouw website. Dat je website voor jou werkt en niet andersom. Na het eerste gesprek kunnen we voor je aan de slag, maar ons advies kan ook zijn dat je hulp nodig hebt met het vinden van je doelgroepen, of met het maken van jouw boodschap aan die doelgroep. Webtail kan je helpen met deze vragen.

Als we gaan ontwerpen & bouwen, gaan we de volgende dingen doen;

 1. Installatie WordPress Nederlandstalig op eigen server (liefst op onze server, maar elders kan ook)
 2. Maatwerk ontwerp naar functionaliteit & huisstijl
 3. Functioneel en technisch ontwerp specifieke functies
 4. Aanpassingen kleuren & lettertypen
 5. Bewerken en plaatsen bedrijfslogo(s)
 6. Bewerken en plaatsen van favicon (icoontje in browser)
 7. Invoeren en testen content van vorige website of aangeleverde stukken (max. 25 pagina’s)
 8. Online formulieren mits vooraf gedefinieerd door opdrachtgever (max. 3)
 9. Realisatie specifieke functies
 10. Opleveren eerste, tweede en eventueel een derde prototype
 11. SEO Module t.b.v. zoekmachines
 12. Anti-spam module t.b.v. reacties van bezoekers
 13. Code Analytics t.b.v. meten bezoekers & gedrag plus account op Analytics
 14. RSS feed (indien gewenst)
 15. Eigen social media kanalen gekoppeld (indien van toepassing)
 16. Share buttons per pagina (facebook, email, twitter, e.d.)
 17. Vijf extra widgets (functies) naar keuze (voorlichting bij eerste gesprek)
 18. Een zoekwoordenanalyse t.b.v. nieuwe content
 19. Inrichten gebruikersprofielen
 20. Toegang tot ons videoplatform vol met instructiefilmpjes om zelf aan de slag te kunnen
 21. Persoonlijke instructies & overdracht Admin-account

In een standaard project zijn er dus minstens twee persoonlijke contactmomenten; eerste gesprek en een overdrachtsgesprek. Tijdens het project is er veel contact via E-mail, Telefoon of Whatsapp. Het maken van een nieuwe website is een co-creatie tussen bouwer en ondernemer. Dat is niet alleen prettig maar zorgt er ook voor dat je leert omgaan met WordPress en dus zelf je website verder kan uitbouwen, vullen en veranderen. En dat is helemaal de bedoeling.

Voorbeeld WordPress Website

Voorbeeld WordPress Maatwerk

Wat kost het?

Geen idee nog. Dat hangt helemaal af van je wensen. Is een standaard ontwerp met aanpassingen in jouw huisstijl voldoende of wil je specifieke functies die we moeten bouwen. Voor ons geen probleem, we zijn goed in onder de motorkap programmeren. Maar hoewel onze uurtarieven behoorlijk goedkoop zijn, kan het aardig oplopen. Daarom denken we graag mee om de beste maar goedkoopste oplossing te vinden.

Wat gebeurd daarna?

We blijven in contact. Vooraleerst monitoren we je website via Google Analytics en geven je ongevraagd advies. En als je ons blijft volgen, blijf je voortdurend op de hoogte van onze gratis adviezen, handleidingen, artikelen. En we blijven altijd beschikbaar voor aanvullende diensten.

Zit ik dan aan jullie vast?

Nee, WordPress is een wereldwijd platform en er zijn veel bedrijven die je kunnen helpen. Maatwerk wordt altijd overgedragen zodat je dat aan elke leverancier kan geven. Maar goed, onze verwachting en ervaring is dat je liever bij ons ‘in de buurt’ blijft.

Hoe begin ik?

Door contact op te nemen met één van onze experts. Wanneer je nog niemand van experts kent, kan je ervoor kiezen een aanvraag te doen via het onderstaande formulier. We maken dan telefonisch een afspraak voor een goed gesprek (met koffie graag).