INTAKE FORMULIER NIEUWE WEBSITE

Om een snelle start te maken met je nieuwe website hebben alvast wat gegevens nodig. Bij ons eerste contact is het mogelijk dat we meer vragen hebben. Tot snel!

  Leuk! We gaan een nieuwe website maken

  Welke naam heb je bedacht voor je nieuwe website? Start met www...

  Voor registratie hebben we nog enkele gegevens van u nodig. Domeinen worden door Webtail op naam geregistreerd zodat het domein uw eigendom is. Een .NL domein kost bij Webtail €15,- per jaar.


  Oke, we gaan je website vervangen...


  Dan kunnen we alvast even kijken. Start met www...


  :


  Bij een Doe-Zelf pakket installeert Webtail Wordpress, handige modules en een ontwerp op het hostpakket van je domein. Ook plaatsen we alvast je logo, enkele foto's en eventueel andere, bekende informatie. Je website wordt afgeschermd voor het publiek zodat je je website rustig kunt gaan vullen. Je krijgt een inlogaccount voor je website en toegang tot handleidingen en video-instructies op onze website (via inloggen). Mocht je er niet helemaal uitkomen, kan je altijd bellen.

  Wanneer wil je aan de slag?

  Indien je geen tijd, zin of voldoende kennis hebt, kunnen we je website ook inrichten en vullen. Tijdens de bouw kun je gewoon meekijken en aanwijzingen geven. Pas als we akkoord zijn, wordt de website gepubliceerd of vervangen. Wel is het zo dat je logo, foto's , menu's, openingstijden en andere, relevante content moet aanleveren. Op die manier komt een website snel tot stand en is een goed vindbare website gegarandeerd.

  Wanneer moet de website klaar zijn?

  Als je specifieke wensen hebt m.b.t. tot de functies van je website en/of het ontwerp van je website, horen we dat graag. We hebben 15 jaar ervaring in het maken van maatwerk websites. Het is onwaarschijnlijk dat je iets wenst wat wij nog niet eerder gemaakt hebben. De kosten zijn echter pas bekend als we weten wat je wensen zijn. Je krijgt dan van ons een offerte met een vaste prijs. Voor ons de leukste projecten!

  O ja, misschien goed om te weten. Webtail is ook gespecialiseerd in Hosting, Domeinen, E-mail, Nieuwsbrieven, Webshops, Logistiek & Administratie.

  *

  *
  *

  Een nieuwe website?

  Dat hoeft echt niet veel te kosten. Met een doe-zelf pakket en de handige video-instructies op ons videoplatform ben je al klaar voor €200,-. En als je geen tijd, zin of voldoende kennis hebt, maken wij je website voor €500,-.

  Bestaande website vervangen?

  Zelfde verhaal. We kunnen je nieuwe website op de plek van je huidige website zetten of verhuizen naar de servers van Webtail. Bij gebruik van Webtail als hostprovider ben je dan wel verzekerd van de laatste updates en backups.

  Hosting bij Webtail

  Er zijn inmiddels tientallen goede hostproviders waar je je website kunt stallen. Sommige zijn zelfs goedkoper dan Webtail. Maar het voordeel van Webtail is dat wij je website altijd in de gaten houden en voorzien van de laatste updates en we maken regelmatig backups. Bovendien monitoren we de prestaties van je website en geven je ongevraagd advies als we vinden dat er wat moet gebeuren.

  Hosting bij Webtail met een standaardpakket (20Gb bandbreedte en 5Gb opslag) kost €50,- per jaar (eerste jaar gratis in het gekozen pakket). Daar krijg je dus heel wat service voor! Tel daarbij de kosten voor domeinregistratie €15,-/jaar op, dan weet je wat je jaarlijks kwijt bent. Valt mee toch?

  Natuurlijk levert Webtail onder voorwaarden -zoals elk goed bedrijf-. Lees onze voorwaarden op: Algemene voorwaarden Webtail Internet Services.