Het is als ondernemer heel modern om veel dingen zelf te doen, zoals zelf je website maken. Maar veel ondernemers hebben er geen tijd voor of gewoonweg geen interesse in ingewikkelde computerdingen. Dat begrijpen wij. Maar als er dan toch een representatieve, goed vindbare website moet komen, denken wij graag met ondernemers mee. Want elke ondernemer weet wel welk rendement (opbrengst/investering) een website moet halen. Dan kunnen wij aan de slag.

Full Service

Met Full Service ontzorgen wij ondernemers. Dus gaan we hier ook geen lange lijst van diensten en werkzaamheden presenteren. We zorgen voor domeinregistratie, hosting, e-mail, WordPress, ontwerp en inhoud (content). En dat alles volgens de huisstijl van je bedrijf.

Prototyping

Webtail heeft het voordeel dat het zelf webservers heeft. Dat betekent dat we websites kunnen publiceren op elk gewenst adres. Voor de bouw van nieuwe websites bouwen we op een tijdelijk internetadres, alleen zichtbaar voor opdrachtgevers en genodigden. Superhandig. Als iedereen tevreden is, zetten we de website op de juiste plek.

In de meeste gevallen maken we websites in drie fases, zeg maar drie prototypes:

  1. Ruwe versie waarin alle ideeën en content zijn verwerkt. Dan zien we meteen wat eigenlijk toch anders moet.
  2. Aangepast versie, alles staat bijna goed. Deze versie is een praatstuk om de puntjes op de i te zetten.
  3. Definitieve versie, nu kan de website goed getest worden. En natuurlijk kunnen last-moment aanpassingen nog gemaakt worden.

Onderhoud

Sowieso doet Webtail het technisch onderhoud van elke website die op onze server draait. Voor het onderhoud van de content, zijn er twee mogelijkheden. Dat doe je zelf (met onze video-instructies) of wij doen het. Heel eerlijk gezegd hebben we liever dat jij het doet. Want dat levert de meest actuele website op met de beste content. En moeilijk is het niet met onze -altijd beschikbare- instructie-video’s.

Kosten

De kosten van een Full Service website zijn €500,- inclusief het eerste jaar hosting en e-mail. Hiervoor het je een goed vindbare, representatieve, goed te onderhouden website die marketing doet voor jouw bedrijf. En geloof ons, dat is echt niet duur.

Heb je een nieuwe website nodig of moet je huidige website nodig vervangen worden? Aarzel dan niet, en vul onderstaand formulier in. Dan maken we een afspraak.