WordPress koppelen met LinkedIN

Sinds kort is het mogelijk je WordPress website te koppelen aan je LinkedIN-account. Daarmee publiceer je je artikelen (blogs, posts) automatisch op je profiel. Je connecties krijgen je nieuwe artikel dan vanzelf te zien bij de updates. Je kan ervoor kiezen alle nieuwe artikelen te publiceren of alleen artikelen die “getagd” zijn met een de tag “linkedin”.
In drie stappen je WordPress Website koppelen aan LinkedIN

Eenvoudig koppelen vanuit LinkedIN

In slechts drie stappen maak je de koppeling tussen WordPress en LinkedIN

 1. Inloggen en via menu “Meer” een toepassing toevoegen.
 2. Geef het webadres (url) van je website op.
 3. Kies voor alle artikelen (posts) of de artikelen gemarkeerd in één tag.

 

Wordpress koppelen met LinkedIN

Wil je meer weten over het koppelen van social media aan je website in WordPress? Lees dan de andere artikelen op onze website. Koppelingen zijn momenteel veel gevraagd, want het levert nieuwe bezoekers op. Ook zoekmachines waarderen koppelingen naar je website vanuit social media goed. Feitelijk is social media een marketing kanaal voor de kleine ondernemer. Je kan gericht op je doelgroep veel nieuwe klanten bereiken. En het is nog leuk ook!  Tijdens onze presentaties kun je kennis maken met de methode van marketing. We laten regelmatig zien hoe het werkt en hoe mensen reageren tijdens een presentatie. Lees bijvoorbeeld het verslag van de presentatie op 12 december 2012.

WordPress en Social Media

Omdat WordPress een ‘open source’ CMS is, zijn er veel (gratis) plugins beschikbaar voor het koppelen van social media aan je website. Daarmee kan je je website centraal stellen voor het publiceren van nieuws, artikelen en nieuwe informatie. Verspreiden en ‘vangen’ via social media is dan een mooie methode. Wil je meer weten over WordPress en over jouw mogelijkheden. Ruil dan je website in of laat ons een nieuwe website voor je maken.

 

2 antwoorden
  • Yoast
   Yoast zegt:

   Beste heer of mevrouw De Groot,
   Ja, hoewel de toepassing nog niet helemaal goed werkt. Probleem is wel dat u met een ‘gewoon’ account op LinkedIN niet meer dan twee toepassingen mag installeren.

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *