WordPress is het meest gebruikte systeem om websites te maken ter wereld! Waarom? Omdat het gratis is en zeer eenvoudig te bedienen. En niet onbelangrijk, WordPress websites worden goed gevonden omdat de toegepaste techniek 100% aansluit bij de wensen van zoekmachines.

Bekende bedrijven die ook WordPress gebruiken zijn Sony Music, The New Yorker, MTV, eBay, Playstation, Xerox, Wall Street Journal en vele anderen.

Complete WordPress installatie

Webtail kan binnen één uur een complete WordPress installatie maken, inclusief database (voel je niets van), extra modules (die wij noodzakelijk vinden), een ontwerp (die aansluiten bij de wensen opdrachtgever) en gebruikers. Anders gezegd: binnen één uur maken wij een nieuwe website!

Natuurlijk moeten er dan nog teksten en afbeeldingen (content) op de website geplaatst worden. Voor een vlotte start plaatsen wij 3 pagina’s met voorbeeldteksten- en afbeeldingen en 3 nieuwsberichten op de nieuwe website. Hierin is dan meteen de stylling te zien van alle mogelijke lettertypes (regular, titels, schuingedrukt, etc.). Voor de complete doe hetzelvers een goedkope oplossing op snel aan de slag te kunnen. 

Tijdelijk webadres

Als er nog geen domein is geregistreerd of wanneer een domein nog bezet wordt door ‘oude’ website (die vanzelfsprekend moet blijven draaien totdat de nieuwe website klaar is), installeren we WordPress & Zo op een tijdelijk webadres. Op die manier kunnen ontwerper (Webtail of jij), bouwer (Webtail) en webmaster (jij) online samenwerken totdat het eindresultaat is bereikt.

Afgeschermd van publiek

Bij de ontwikkeling en het vullen van een nieuwe website wil je niet dat bezoekers al kunnen meekijken. Dus gebruiken we totdat we klaar zijn een inlogscherm waarop vermeldt staat wanneer de website geopend wordt.

 

[button link=”http://www.webtail.nl/co-creatie/” color=”blue” size=”big”]Wat kunnen we voor je doen? ›[/button] [button link=”http://www.webtail.nl/tarieven-webtail/” color=”orange” size=”big”]Alle tarieven ›[/button] [button link=”http://www.webtail.nl/contact-2/” color=”blue” size=”big”]Contact? ›[/button]