loader
MENU

WordPress goes social met Facebook!

Websites die gebouwd zijn met WordPress zijn nu extra sociaal geworden met de komst van de Facebook for WordPress plugin. Met één muisklik plaats je artikelen, blogs en nieuwe pagina’s op je Timeline, op Facebook Pagina’s en natuurlijk op je WordPress website zelf!

Functionaliteiten van de Facebook for WordPress plugin

De installatie van de plugin gaat vrijwel moeiteloos en het gebruik ervan is helemaal in facebook stijl: snel en eenvoudig. Je teksten kunnen op verschillende manieren geplaatst worden op je website en op Facebook. Doordat er als het ware een integratie optreedt tussen Facebook en WordPress worden vrienden die je noemt in de tekst automatisch aan Facebook gekoppeld. Een ander uniek element is de functie van de reacties. Deze worden zowel op je website als op je Facebook Pagina getoond. Daarbij zijn de reacties indexeerbaar wat inhoudt dat de reacties ook gevonden worden door zoekmachines.

Widget

Like meFacebook zou Facebook niet zijn als de plugin niet zouden voorzien van de nodige Widgets voor in de sidebar van je website. Zo kun je de bekende knoppen ‘vind ik leuk’, ‘delen’, en ‘reageren’ invoegen en is er een aanbevelingen Widget. Een extraatje is de Widget waarmee je je recente activiteiten op Facebook direct door kunt zetten naar je website.

De plugin is hier te downloaden.

# # # # # #

© Dataproces B.V. 2019 - h.o.d.n. Webtail | Wordpress, domeinen, hosting & marketing | Algemene voorwaarden Dataproces B.V. | Privacyverklaring