Webtail Zelf Onderzoek: hoe goed is mijn website geregeld?

Heb je een website waar je best afhankelijk van bent? Zorg er dan voor dat je alles goed geregeld hebt. Vul de vragen van Webtail in om er achter te komen of je alles goed geregeld hebt.

Domeinen 1/3

Domeinen worden door speciale bedrijven geregeld en beheerd die we Registrars noemen. Ze informeren je regelmatig, hebben meestal een inlogaccount om je zaken te regelen en in ieder geval een helpdesk. En o ja, ze sturen een factuur.

Weet jij bij welke Registrar het domein van je website is vastgelegd?

Domeinen 2/3

Als het domein van je website op jouw naam of bedrijf staat, is het je eigendom. Dan ben jij de baas. Maar als dat niet zo is, ben je afhankelijk van een ander (bedrijf). Dat moet je niet willen.

Staat de domeinnaam van jouw website op jouw naam of bedrijf?

Domeinen 3/3

Bij de registratie van een domein staat ook waar de website staat en op welke server de e-mails verwerkt worden. Goed beheer is dus nodig.

Ik weet wat ik moet doen als ik wijzigingen aan mijn domein wil doorvoeren

Hartelijk dank voor je eerlijkheid. We sturen deze antwoorden naar je op, maar ook naar Webtail. En dan gaan wij kijken welke problemen er eventueel opgelost moeten worden. Ons advies is overigens gratis, dus geen zorgen.

Nu nog even je contactgegevens invullen en dan ontvang je het rapport

Je score is

Artikelen

Lees onze artikelen:

Thema kiezen in Wordpress

Thema kiezen?

Wordpress gebruikt thema's die de layout (zeg maar 'ontwerp') van je website bepalen. Wij hebben zo onze voorkeuren. We laten even zien wat we waarmee gebouwd hebben. Lees verder →

Genoeg gezien? Wat kunnen we voor je doen? Neem gerust contact met ons op.