Website inruilen bij Webtail

Laten we eerlijk zijn: de meeste websites zijn verouderd. Terwijl steeds meer consumenten en bedrijven internet gebruiken om te zoeken naar producten en diensten, blijven veel websites achter in ontwikkeling. Hoe komt dat? En lees waarom Website inruilen een goed en goedkoop alternatief is.

Vroeger…

Veel ondernemers hebben een website laten maken in een tijd dat een website maken echt ingewikkeld was (twee jaar geleden!). De webbouwer heeft zijn product geplaatst en dat was het . Veel ondernemers hebben geen contact meer met deze webbouwer, weten de inlogcodes niet meer, zijn de gegevens van de provider (waar draait de website?) kwijt of denken nog steeds dat ze duur betaalde specialisten nodig hebben om ze op weg te helpen. Resultaat is vaak een verouderde website waar weinig bezoekers op af komen en waarmee ook geen verbeteringen te doen zijn. Wil je weten hoe ‘slecht’ jouw website is, vraag dan onze gratis WebScan aan.

Hallo! De wereld van internet is alweer veranderd…

Naast een heleboel ontwikkelingen zoals Apps, iCloud, mobiele internettoegang, social media, e.d. is ook de wereld van Websites en Webshops enorm veranderd. Met producten als WordPress, Joomla, Magento en Dupral is het voor de ondernemer eenvoudig geworden om inhoud (content), navigatie (menu’s) en functies (bv. agenda, nieuwsbrieven) toe te voegen zonder te hoeven programmeren. Enige wat je nodig hebt is:

 1. Een plek waar je website draait.
 2. Een goede installatie en ontwerp in -bij voorkeur- WordPress.
 3. Uitleg van Webtail.
 4. Een linker- of rechtervinger voor klikken voor het toevoegen van functies en content.

Vier stappen om een goede website te verkrijgen, klaar voor het toepassen van online marketing. En hoe dat moet, leggen we je graag uit in het gratis adviesgesprek.

Wanneer je een nieuwe website wilt en je inhoud van je ‘oude’ website kan opnieuw gebruikt worden, dan kun je je ‘oude’ website inruilen bij Webtail. Hiervoor betaal je slechts € 500,-.

Website inruilen slechts €500,-

 1. Backup van je oude website.
 2. Installeren WordPress, modules, functies en ontwerp in huisstijl.
 3. Plaatsen van logo’s, contactinfo, menu’s, afbeeldingen (max. 50) en teksten (max. 25).
 4. Automatische koppelingen twitter, facebook, LinkedIN en mail.
 5. Modules anti-spam, vindbaarheid (SEO), Google Analytics en twee modules naar keuze.
 6. Maximaal 3 online formulieren.
 7. Account op uitgebreid Content Management Systeem met documentatie van Webtail.

Je nieuwe website wordt via protoypes gemaakt zodat we jou kunnen betrekken in het ontwerp- en bouw proces. Pas na jouw akkoord, vervangen we je website op jouw domein. Co-creatie noemen we dat. Website inruilen is dus goedkoop en snel. Na het Website inruilen kun je aan de slag met de inhoud van je website aan de hand van de handleidingen van Webtail.

Wil je je website inruilen? Maak dan gebruik van het onderstaande formulier. Je krijgt er geen spijt van, want we hebben veel ervaring met ondernemers en websites. Bovendien meten we alles vooraf en achteraf zodat we kunnen bewijzen dat je een goede beslissing hebt genomen.

Naam *
Telefoonnummer *

Geen bedrukking op dit product

E-mail *
Website *
Doel(en) van je website