Met de WordPress App voor smartphones werk je eenvoudig aan je website, waar je ook bent! De App geeft je toegang tot het dashbord van je website dankzij een gebruiksvriendelijk controlescherm.

Wordpress op mobiel

Met de inlogcode van je WordPress website log in je in op het beginscherm. Vanaf dat moment kun je aan de slag met bouwen.
Uiteraard is het mogelijk om meerdere WordPress websites toe te voegen aan deze App. Dat doe je bij de knop instellingen. Je vult gewoon je webadres in met je gebruikersnaam en wachtwoord van WordPress. Ze verschijnen dan als apart tabblad in je scherm waarmee je makkelijk en snel kunt wisselen van account.
Met de knop voor foto’s plaats je snel een foto vanaf je telefoon op je website. Je kunt er direct een maken maar eerder gemaakte foto’s zijn ook te uploaden. Reacties die je vervolgens krijgt op je foto zijn te bekijken via de knop ‘reacties’. Vanuit dit scherm kun je de reacties ook beheren en kun je erop reageren.

Wordpress Mobiel

Wil je niet zomaar een foto op je homepage, dan is het ook mogelijk om een nieuw bericht of een nieuwe pagina aan te maken. Deze is net zo op te maken en te bewerken als je gewend bent om te doen via het dashboard op je PC, zoals je kunt zien in de afbeelding hierboven.

Werk je liever met het originele dashbord? Zelfs dan kun je met deze applicatie aan de slag! Het dasboard is gemakkelijk te bereiken via de WordPress App en wordt aangepast aan het scherm van je mobiel.

Statistieken

DashboardOok kun je met deze App de statistieken van je website bijhouden. Dit is echter wel gekoppeld aan de plugin ‘Jetpack’. Met deze plugin blijf je op de hoogte van wat er op je website gebeurd.

De App is hier te downloaden voor iOS (iPhone & iPad)en voor Android (overige smartphones & tablets behalve Blackberry’s).

Veel bouwplezier!

Artikelen

Lees onze artikelen:

Geschiedenis Internet

Joost van der Laan van Webtail heeft de start van internet meegemaakt. Een interessante geschiedenis omdat je daarmee begrijpt waarom het internet nu werkt. Lees verder →

Genoeg gezien? Wat kunnen we voor je doen? Neem gerust contact met ons op.