Video Big Slider

Publiceer je video‘s en foto’s

Met de Slider van Webtail toon je video’s en foto’s in de volgorde die je wilt. En dat kun je elke dag aanpassen, het is namelijk zeer eenvoudig.

Promoot je restaurant, zet campagnes op en laat je gasten delen.

Wil je ook eenvoudig, eindeloos en online kunnen promoten?
Neem contact op ›››

Presenteer video’s van YouTube, Vimeo of je eigen video’s

In principe kan je elke video tonen op je website. Mits de instellingen van de video juist ingesteld zijn. Het tonen van video’s van YouTube of Vimeo krijgt de voorkeur, want:

  1. De video’s worden gestreamd vanuit een andere server en dus kost het jouw geen bandbreedte*.
  2. Video’s op -met name- YouTube genereren verkeer naar je website. Want YouTube is de grootste zoekmachine na Google.

Natuurlijk zijn er ook redenen genoeg te bedenken dat je je video niet wil delen op streaming-platformen. In dat geval kunnen we je video toevoegen via WordPress die er dan van alle mee gaat doen. Zoals een kleinere versie maken voor mobiele apparaten.

Gebruik video’s op websites

Een goede video laat veel zien. Onze ervaring is echter dat lang niet alle bezoekers genoeg geduld hebben voor het bekijken van een video. Aan de metingen die we op elke website doen, zien we dat de gemiddelde leestijd korter is dan de lengte van de video. Dat is ook niet zo gek. Bezoekers komen met een doel naar je website, in jouw geval: lekker uit eten. Daarbij bekijken ze meerdere websites. En dus scannen ze je website. Alleen als ze meer van je restaurant willen weten, bekijken ze je hele video.

Geïntegreerde video’s

De video die hierboven staat, is geïntegreerd in de website. Dat betekent dat er teksten, logo e.d. overheen kunnen staan en bovendien kunnen dit soort topvideo’s automatisch gestart worden. Daarmee ziet een bezoeker al meteen een groot deel van je restaurant.

*Bandbreedte

De bandbreedte van een hostpakket is een belangrijk gegeven bij succesvolle websites. Het is het aantal Mb’s dat per maand door bezoekers wordt gebruikt om je webpagina’s inclusief foto’s en video’s te downloaden. Bedenk hierbij dat elke pagina die wordt bekeken ook gedownload wordt.

Een standaard hostpakket van Webtail is 20.000 Mb per maand. Stel dat je video 20 Mb groot is, dan weet je nu al dat niet meer dan 1.000 bezoekers per maand je video kunnen bekijken. Minder, wat je hebt natuurlijk ook foto’s.

De oplossing is natuurlijk de video kleiner te maken, want computerschermen en mobiele apparaten zijn niet zo groot als -bijvoorbeeld- een televisie. En als dat niet werkt, kunnen we het hostpakket vergroten naar 50Gb, 100Gb, etc..

What’s next?

Indien je representatieve foto’s hebt die best gezien mogen worden door je klanten, gebruik je de Large Page Slider…

Al genoeg gezien gezien, maar toch nog wat vragen? Neem dan contact op met Webtail.

Al overtuigd en wil je snel een nieuwe website? Kies dan voor het intake-formulier. Na telefonisch contact gaan we aan de slag. Misschien heb je dan morgen al een nieuwe website.

WordPress Video Lightbox