loader
MENU

Verkoop jezelf

Is je website succesvol? Hoe verkoop je jezelf aan nieuwe klanten…

Jezelf verkopen is zo eenvoudig nog niet. Een goed kaartje, mooie website, fijne brochure zijn allemaal geen garantie voor jezelf goed verkopen. Meteen de interesse van je gesprekspartner krijgen, de voordelen van jouw dienst of product uitleggen in korte zinnen, zonder saai of langdradig te worden, is een kunst op zich. Coen Kijk in de Vegt van No Non Sales trakteerde de deelnemers aan de Open Coffee Zwolle op een andere kijk op jezelf verkopen. Deelnemers waren zeer positief over de presentatie van Coen die duidelijk voor velen een eye-opener bleek. Wil je meer informatie over jezelf verkopen, Coen Kijk in de Vegt of zijn bedijf No Non Sales, kijk dan op de expertpagina van Coen (beschikbaar vanaf 1 oktober).
OPEN COFFEE verkoop jezelf

 

De Harmonie

Open Coffee Zwolle

Joost van der Laan van Webtail is organisator van de OPEN COFFEE ZWOLLE. De OPEN COFFEE is een netwerk-bijeenkomst voor ondernemers en professionals die de tweede woensdagochtend van elke maand wordt gehouden in De Harmonie aan de Grote Markt 13 in Zwolle. Vaak tref je er de experts van Webtail hier aan. Altijd goed om weer even bij te praten.

 

Coen Kijk in de Vegt presenteert op de Open Coffee Zwolle

 

De volgende OPEN COFFEE – 10 oktober- gaan de deelnemers zelf pitchen, ofwel zichzelf verkopen. De pitches worden op camera vastgelegd door Tijmen Kuipers. Meer nieuws hierover volgt via de nieuwsgroep OPEN COFFEE ZWOLLE op LinkedIN.

#

© Dataproces B.V. 2019 - h.o.d.n. Webtail | Wordpress, domeinen, hosting & marketing | Algemene voorwaarden Dataproces B.V. | Privacyverklaring