loader
MENU

Miranda Kruse

Vormgeving die communiceert!

KruseBC dat ben ik: Miranda Kruse, ZP-er sinds 2001. Ondernemers met een drive voor hun vak helpen aan échte aandacht… Dat is wat ik het liefste doe! Samen met hen zorg ik ervoor, dat ze zichtbaar worden en aandacht trekken. Vaak ontmoet ik ondernemers die goed zijn in hun vak én met geweldige ideeën. Maar ze hebben geen idee hoe ze hun bedrijf onder de aandacht krijgen. Dat komt doordat communiceren hun vak niet is. Communicatie is een aparte tak van sport!

‘Schoenmaker blijf bij je leest’ zei een klant eens tegen me. En hij schakelde mij in om de boodschap van zijn bedrijf te visualiseren. Natuurlijk kende ik die uitdrukking, maar vanaf dat moment staat deze wijsheid mij helder voor ogen.

Ik doe waar ik goed in ben en laat de rest graag over aan anderen. In opdrachten werk ik graag samen met de klant. Jij kent jouw business en jouw klanten beter dan ik. Ik werk ook samen met webbouwers, tekstschrijvers, ondernemerscoaches, drukkers, fotografen. Dat zijn vaklui die ik nodig heb om jou een hoogwaardig product te leveren. Door de jaren heen heb ik een breed en sterk netwerk opgebouwd. Van die relaties maak ik graag regelmatig gebruik!

Contact

Heb je vragen aan Miranda of wil je je mogelijkheden onderzoeken? Bel dan met Miranda via 038 421 01 01 of stuur een e-mail Miranda: m.kruse@krusebc.nl.

© Dataproces B.V. 2019 - h.o.d.n. Webtail | Wordpress, domeinen, hosting & marketing | Algemene voorwaarden Dataproces B.V. | Privacyverklaring