loader
MENU

Joost van der Laan

Met zijn bedrijf Dataproces ontwerpt en maakt Joost veel websites die maar één doel hebben: meer omzet voor de ondernemer. Voor meer omzet is een website een middel en geen doel op zich. Een website moet doelgroepen bereiken, informeren en converteren naar klanten.

Is het zo simpel?

Volgens Joost is het wel zo simpel. Toch ziet Joost dat veel bedrijven zich beperken tot “bereiken”. Het publiceren van een website is voor veel bedrijven voldoende. Dat de bezoekers op die website nauwelijks relevante informatie vinden of de website zelfs helemaal niet vinden, is vaak van latere zorg. Als dan later blijkt dat de website anders gebouwd had moeten worden, begint de cyclus weer opnieuw. Kassa voor de webbouwers!

Marketing met je website

Wanneer je website als marketingkanaal wilt inzetten, wordt de benadering van een nieuwe website al heel anders. Marketing betekent bereiken, informeren, converteren, meten en bijsturen. Hierbij wil elke ondernemer daar zo weinig mogelijk tijd aan kwijt zijn, maar wel de vinger aan de pols houden. Laat je website voor jou werken!

Contact

Je vindt Joost op alle sociale media (just Google), maar bellen is sneller: 06 2180 1023

© Dataproces B.V. 2019 - h.o.d.n. Webtail | Wordpress, domeinen, hosting & marketing | Algemene voorwaarden Dataproces B.V. | Privacyverklaring