Informatie voor Restaurants

Waar kijk je naar?

Je kijkt naar een voorbeeld pagina voor restaurants. Webtail levert wekelijks nieuwe websites i.s.m. Horeca van de Kaart. Inmiddels beheren we meer dan 200 succesvolle websites voor restaurants. En Webtail maakt ook websites en -shops voor fabrieken, MKB, verenigingen, ZZP-ers en community’s. Goed, vindbaar en goedkoop.

Restaurants

Met de juiste foto’s, video’s en huisstijl wordt jouw nieuwe website net zo mooi als je restaurant. En dat is fijn, want tegenwoordig wordt je restaurant eerst even online ‘gecheckt’ voordat gasten een tafel reserveren. Dus online reserveren is dan net zo makkelijk. Hiervoor bieden we de juiste modules.

Mobiele weergave

Meer dan de helft van de bezoekers bekijken je website op een mobiel apparaat. Het is dus ook belangrijk dat je website ook goed werkt op een mobiel apparaat. De websites van Webtail zijn geschikt voor mobiele weergave.

Perfecte partner

De filosofie van Webtail is dat alles wat je zelf kunt, zelf mag doen. Dat maakt je website betaalbaar en kan je zelf vlot aanpassingen maken. Zeker met de video-trainingen in je persoonlijke account op webtail.nl/video’s.

Webtail is specialist in WordPress en levert hosting, e-mail, domeinen, websites/-shops en maatwerk. We programmeren desgewenst ‘onder de motorkap’. En als je hulp nodig hebt met je huisstijl, logo, menukaarten, foto’s, video’s, sociale media, analyses of andere (content-)elementen dan bieden wij onze diensten aan tegen normale tarieven. En – o ja- we hebben veel verstand van horeca, logistiek, administratie, marketing en organisaties.

Full service

Indien je geen tijd (of zin) hebt om je te verdiepen in je nieuwe website, kan je ook kiezen voor het Full Service Pakket zodat je nieuwe website representatief is voor jouw restaurant of bedrijf en alles doet wat het moet doen. Bovendien meten we elke maand de prestaties van je website en geven (ongevraagd) advies.

Oosterse gerechten

Voorbeeld van een Chinees restaurant met gerechten die in verschillende varianten (en prijzen) gekozen kunnen worden.

Filters Sorteer resultaten
Filters Toepassen
Hoofdgerechten
FoeYongHai
Keuze ›
12,50
Omelet met groenten in huisgemaakte tomatensaus
Tjap Tjoy
Keuze ›
12,50
Groenten mix
Geroosterde varkensfilet
Keuze ›
13,50
Inclusief saus
Spareribs
Keuze ›
15,50-18,00
Varkensvlees
Gewokte zeevruchten
Keuze ›
15,50
Verschillende gewokte zeevruchten met een huisgemaakte saus
Halve Peking eend
Keuze ›
20,50
Halve geroosterde eend

Filters Sorteer resultaten
Filters Toepassen
Chinese rijsttafel
Chinese rijsttafel 2p
Keuze ›
32,50-35,00
Voor 2 personen, zeven gerechten en tweemaal keuze uit rijst, bami, nasi en mihoen: Kip loempia 2 Stuks, Gebakken bananen 2 Stuks, Kip sate 2 Stuks, Cassave zakje, Babi pangang, Tjap Tjoy en Bief met tausisaus
Chinese rijsttafel 4p
Keuze ›
60,00-61,50
Voor 4 personen, tien gerechten en viermaal keuze uit rijst, bami, nasi en mihoen: Kip loempia 4 Stuks, Gebakken bananen 4 Stuks, Kip sate 4 Stuks, Cassave zakje, Babi pangang, Tjap Tjoy, FoeYongHai, Kip met kerriesaus, Garnalen met verse peper en Bief met tausisaus

Wijnkaart online

Zet je wijnkaart online en laat gasten kiezen tussen één glas, een fles of -bijvoorbeeld- een doos van zes flessen.

Filters Sorteer resultaten
Filters Toepassen
Valpolicella Classico
Een op en top Valpolicella, waarbij frivole fruittonen van kersen en aardbei de boiventoon voeren, De smaak is goed geconcentreerd en zeer elegant waarbij de heerlijke en sappige fruittonen goed aanwezig blijven .
Pinot Grigio
Menukaart Online Wordpress
De druiven zijn afkomstig van de San Giorgio-heuvels iets ten noorden van Breganze in de Veneto. De ligging ten opzichte van de zon is hier ideaal, van zuidoost via pal zuid tot zuidwest. De opbrengst per hectare is ongeveer 80 hectoliter en de productie is beperkt tot ongeveer 30.000 flessen per jaar. Na soft pressing vindt fermentatie plaats op temperatuur gecontroleerde, roestvrijstalen tanks. Daarna volgt nog 2 maanden rijping ‘sur lie’, waarna de wijn nog diverse maanden rust krijgt voordat hij wordt gebotteld.
Keuze ›
2,50-80,00
Neleman rood
Online Menukaart van Webtail voor restaurants
Marselan, weer zo’n druif die weinig bekend is. Hoog resistent tegen ziekten en in het bezit van veel smaak, kleur en geur is dit de perfecte druif om een van onze beste en krachtigste rode wijnen van te maken! Een zware jongen: framboos, zwarte bosvruchten, cacao, sigaren en specerijen.
Keuze ›
3,50-149,50

Filters Sorteer resultaten
Filters Toepassen
Dessertwijnen
Duplin Sweet
Menukaart Online wijnen
Sweet wine is part of our Fresh and Lively Trio. The taste is sweet, clean and light made with a secret blend of Muscadine grapes. Duplin Winery is the oldest and largest winery in the south. When you walk in the door you will be greeted by a staff well versed in southern hospitality.
Keuze ›
3,99-10,99

Is Take-Away interessant voor jouw restaurant?

Neem dan contact op met Webtail: info@webtail.nl

Module Take-Away is ook te gebruiken als ‘gewone’ menukaart door het uitschakelen van de achterliggende bestelmodule. Bezorgen en/of afhalen kan dan aangeboden worden op specifieke dagen of tijdstippen.

Tevens kunnen wij Take-Away Keuken leveren als extra optie. Hierbij worden bestellingen direct naar de keuken gestuurd op tafelnummer. Geschikt voor smartphones en tablets.

Als horecaondernemer ben je helemaal niet bezig met websites. Daarvoor heb je een partner nodig die alles weet van internet, marketing, horeca, applicaties, altijd bereikbaar is en normale tarieven hanteert.

Openingstijden

Veel gasten checken je website mobiel om te zien wanneer je open bent. Wat is er dan mooier dat ze meteen zien dat je open bent tot een bepaalde tijd óf wanneer je open gaat. Dat is gewoon een kwestie van goede service maar het moet wel volledig automatisch gebeuren natuurlijk. De module ‘Openingstijden’ heeft twee functies:

1. Actuele melding open of dicht

We hebben hieronder een voorbeeld geplaatst van de actuele status van je restaurant. Afhankelijk van de tijd wordt een automatisch wisselende melding getoond. We hebben een aantal mogelijkheden voorgeprogrammeerd.

Status Voorbeeld tekst
nu open We zijn nu geopend tot 22:00u
straks open (bv. ’s morgens) We zijn gesloten, maar vanaf 17:00u ben je van harte welkom
na sluiting We zijn vandaag gesloten, morgen ben je weer vanaf 17:00u weer welkom
dicht, morgen weer open We zijn vandaag gesloten, morgen ben je weer vanaf 17:00u weer welkom
dicht, morgen ook dicht We zijn vandaag gesloten

2. Overzicht openingstijden

Met de module openingstijden is het eenvoudig je openingstijden aan te passen en eventueel vakantiedagen in te passen. De weergave van het overzicht openingstijden wordt dan automatisch bijgewerkt op je website. Handig.

O ja, als je wilt, kan de module de openingstijden synchroniseren met Google Maps waarop je restaurant vermeldt staat. Ook handig.

Eenvoudig aan te passen

Openingstijden voor restaurants

In tabelvorm

Maandag: 08:00 – 17:30
Dinsdag: 07:30 – 10:15, 11:30 – 17:30
Woensdag: 09:00 – 17:00
Donderdag: 07:30 – 10:15, 11:30 – 17:30
Vrijdag: 09:00 – 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Of uitgeschreven lijnen

Maandag: 08:00 – 17:30
Dinsdag: 07:30 – 10:15, 11:30 – 17:30
Woensdag: 09:00 – 17:00
Donderdag: 07:30 – 10:15, 11:30 – 17:30
Vrijdag: 09:00 – 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Wil jij de module Openingstijden op jouw website?

Neem dan contact op met Webtail, Joost van der Laan: info@webtail.nl

Online reserveren

Reserveren via internet, tegenwoordig heel normaal. De beste module voor online reserveren is i-Tafel van Resengo. Daarmee zijn je vrije tafels per dag beschikbaar voor je gasten. Je beheert je boekingen eenvoudig met i-Tafel. Probeer onze reserveringsmodule door als gast een reservering te maken (je reservering komt in onze demo-database).
Test i-Tafel zelf ›

i-Tafel Resengo

Automatisch reserveringen

Website plaatst je online reserveringssysteem op je nieuwe website. Dat mag van alles zijn (SeatMe, Couverts, Bonchef e.d.) maar bij voorkeur i-Tafel van Resengo. En als het echt noodzakelijk is, plaatsten we (tijdelijk) een reserveringsformulier dat e-mail verstuurd.

i-Tafel Resengo

De module i-Tafel is het meest complete reserveringssysteem verkrijgbaar in Nederland. Toegankelijk in alle talen, op alle apparaten (ook mobiel) en optimale, geautomatiseerde communicatie met de gasten. Bekijk onze promo ›

Gebruik social media om snel nieuwe indrukken van je restaurant op je website te plaatsen. Met Instagram, Twitter en Facebook kan dat automatisch. Just shoot away…

Voorbeeld Instagram (Viviamo)

Voorbeeld Facebook (Parkheuvel)

Facebook Pagelike Widget

De fans van jouw restaurant willen hun ervaring graag delen met vrienden…

Cadeaubonnen

Verkoop kadobonnen van je restaurant

Wat is mooier dan je gasten de mogelijkheid tegoedbonnen te geven bij speciale gelegenheden. Met i-Cadeaubon bepaar je aanzienlijk op administratiekosten, voorkom je mogelijke fraude en verkoop je meer cadeaubonnen.

Eenvoudig beheer

De lijst geeft je een goed overzicht van gecreëerde, verkochte en verbruikte cadeaubonnen. Je kan nieuwe bonnen maken en/of dit automatisch laten doen. Ingeleverde bonnen kunnen ingescand worden en in de administratie worden opgenomen.

Betalingen

Alle betalingen verlopen via Resengo. Via het administratiepanel kun je uitbetalingen goedkeuren en een uitbetalingsbestand aanmaken. Dit bestand kan automatisch verwerkt worden in je boekhoudpakket.

Meer systemen

Misschien werk je al met cadeaubonnen. In dat geval kan je de nummering gewoon doorzetten in i-Cadeau.
Maak contact met onze accountmanager ›

WordPress Video Lightbox