loader
MENU

Twinq – verkopen met iDeal

Het wordt steeds eenvoudiger om een webshop te starten op je WordPress website. Met de plugin Woocommerce heb je binnen één dag een goed werkende webshop, inclusief online betalingen zoals iDeal, Paypal, creditcards, etc..

Webshop met WordPress & iDeal

De webshop op twinq.nu wordt gebruikt voor de verkoop van slechts één product: een boek. Evengoed moet er dan een volledige webshop geïnstalleerd worden om ervoor te zorgen dat bezoekers het boek volledig automatisch kunnen bestellen. Dat betekent dat de beheerder verzendkosten, belastingregels en betaalmethodes zoals iDeal moet inrichten. Met hulp van Webtail kost dit inrichten ongeveer 1 tot 2 uur. Daarna kunnen producten worden ingevoerd en verkocht.

Aanvragen van iDeal

Betalen met iDeal is in Nederland gemeengoed. Het is een beveiligde methode die wordt ondersteund door alle banken. Omdat de beveiliging noodzakelijk is, moet een iDeal-account worden aangevraagd bij een bank naar keuze. iDeal wordt dan gekoppeld aan je (bedrijfs-)rekening. Webtail helpt je met de aanvraag en het verwerken van de aangeleverde gegevens.

Twinq bloggen

De website van Twinq is een website waarop blogs worden geplaatst die veel gelezen worden. Het is een typisch voorbeeld van een website die werkt voor een zelfstandig ondernemer met een visie. De blogs worden na publicatie gedeeld op sociale media waardoor nog meer bezoekers worden aangetrokken.

Wil je ook online verkopen?

Heb je een website gemaakt met WordPress en wil je online verkopen? Dat hoeft niet veel te kosten. Neem contact op met Webtail of ga zelf aan de slag met WooCommerce, een plugin waarmee anno 2016 de meeste webshops gemaakt worden.
Indien je nog helemaal geen website hebt, of één die verouderd is, kan je ook contact opnemen met Webtail. Wij maken goedgevonden websites die gericht zijn op rendement (conversies), en altijd in samenwerking met de opdrachtgever. Dat maakt een nieuwe website niet alleen goedkoper, het is tevens de training om zelf een website te kunnen onderhouden.

Project Details

Opdrachtgever: Angela Weghorst
Datum: 06/12/2015
Categorie: Webshops
Webadres: http://www.twinq.nu/

 

© Dataproces B.V. 2019 - h.o.d.n. Webtail | Wordpress, domeinen, hosting & marketing | Algemene voorwaarden Dataproces B.V. | Privacyverklaring