loader
MENU

TeamFysio

De nieuwe website van TeamFysio zorgt ervoor dat (nieuwe) cliënten snel informatie krijgen over de specialismen, fysiotherapeuten en locaties van TeamFysio.

Mobiele website

Een aparte mobiele website is niet nodig. De WordPress Maatwerk website van TeamFysio, ontworpen door Miranda Kruse en gerealiseerd door Joost van der Laan is volledig responsive op mobiele apparaten. Dat betekent dat op de kleinste apparaten de testen leesbaar zijn en alle functies werken. 

One Page

Een ander kenmerk van de website van TeamFysio is dat op de voorpagina alle informatie staat die nodig is om contact te maken met TeamFysio. De onderliggende pagina’s zijn bedoeld als verdieping op onderwerpen waarover mensen meer willen weten. De One Page techniek is speciaal toegepast voor mobiele apparaten waarbij het voor veel mensen toch lastig is om menu-items aan te klikken. Nou ja, het is echt niet lastig, maar in de analyses zien we dat onderliggende pagina’s maar zelden gelezen worden op mobiele apparaten. 

Bekijk de website LIVE

Wil je de gehele website zien? Dat kan natuurlijk. Klik op www.teamfysio.nl.

Project Details

Opdrachtgever: Sander Greve
Datum: 04/15/2015
Webadres: http://www.teamfysio.nl

 

© Dataproces B.V. 2019 - h.o.d.n. Webtail | Wordpress, domeinen, hosting & marketing | Algemene voorwaarden Dataproces B.V. | Privacyverklaring