loader
MENU

Stichting Waarheid

Hoe bereik je de jeugd? Het antwoord is natuurlijk social media. Voor meer informatie achter alle berichten die via social media verstuurd worden, heeft Stichting Waarheid een website laten maken door Webtail.

Een nieuwe website voor Stichting Waarheid

Achter Stichting Waarheid schuilt een bijzonder verhaal. En een bijzondere manier van doen. Webtail maakte een bijzonder website voor deze bijzondere stichting. Met deze nieuwe WordPress Website is Stichting Waarheid nu in staat berichten de wereld in te sturen die ontvangen worden. Ook de jeugd is een doelgroep van de website en die wordt vanaf oktober 2012 uitstekend bereikt met de website en de koppelingen naar social media.

Wil je meer informatie over websites die voor jou werken? Neem dan contact op met Webtail.

Meer weten over Stichting Waarheid?

Jonathan Martinez, initiatiefnemer van Stichting Waarheid, weet als geen ander hoe het is moeilijkheden te overwinnen. Zijn manier van werken vanuit de visie van een ervaringsdeskundige is uniek en spreekt jongeren aan om te luisteren naar zijn verhaal en zijn adviezen ter harte te nemen. Door zijn open en direct aanpak werkt hij schouder aan schouder met jongeren van de straat en in instellingen naar een betere toekomst. Lees meer over stichting Waarheid op de website.

Project Details

Opdrachtgever: Jonathan Martinez
Datum: 07/27/2013
Categorie: Video websites
Webadres: http://www.stichtingwaarheid.nl

 

© Dataproces B.V. 2019 - h.o.d.n. Webtail | Wordpress, domeinen, hosting & marketing | Algemene voorwaarden Dataproces B.V. | Privacyverklaring