loader
MENU

Speel je wijzer

Een website laten aansluiten op de belevingswereld van de doelgroep én spelelementen gebruiken, is een uitdaging en erg leuk om te maken.

Maatwerk in WordPress

De website van www.wijswijs.nl is maatwerk gemaakt op basis van een extern aangeleverd ontwerp en toch 100% WordPress. Het CMS werkt zoals elke WordPress website met wat aanvullingen van Webtail. Berichten (Posts) kunnen voorzien worden van een video-url die daarmee zichtbaar wordt op de webpagina op een bijzondere manier. En natuurlijk heeft Webtail een speciale handleiding geleverd voor de beheerders van deze website.

Maatwerk van Webtail

Wanneer er maatwerk in een website geleverd wordt door een webbouwer, onstaat er altijd een afhankelijkheid van deze webbouwer voor de opdrachtgever. Webtail lost dit op door de broncode beschikbaar te stellen aan de opdrachtgever. Hiermee kan de opdrachtgever in de toekomst een andere webbouwer gebruiken voor aanpassingen of uitbreidingen. Afhankelijkheid van een leverancier is iets wat altijd onderschat wordt bij de uitlevering van een nieuwe website. Als jaren later blijkt dat een webbouwer niet meer bestaat of niet meer geïnteresseerd is, moet de website opnieuw gebouwd worden door een andere webbouwer. Webtail bouwt jaarlijks nieuwe websites voor opdrachtgevers wiens websites verwaarloosd zijn. Om de opdrachtgever te behoeden voor dezelfde fout, worden de broncodes beschikbaar gesteld, met de nodige uitleg natuurlijk.
De filosofie past in de visie van Webtail. Wij vinden dat ondernemers zoveel mogelijk moeten kunnen doen met een website. Dat maakt een website levendig, actueel en -als gevolg daarvan- succesvol.

Project Details

Opdrachtgever: Anouschka Zwart
Datum: 11/20/2014
Categorie: Video websites
Webadres: http://www.wijswijs.nl

 

© Dataproces B.V. 2019 - h.o.d.n. Webtail | Wordpress, domeinen, hosting & marketing | Algemene voorwaarden Dataproces B.V. | Privacyverklaring