loader
MENU

Scopri

Een nieuw restaurant in Waddinxveen. Dat vraagt om aandacht! Het maken van aandacht is wel aan Webtail besteed. Het restaurant en de website werden geopend met een facebook-actie die meteen leidde tot online reserveringen. 

Presentatie

Als je een restaurant koopt, de hele boel verbouwd en steenoven midden in het restaurant zet, heb je wat te presenteren. De gasten moeten een indruk krijgen van het nieuwe restaurant, het interieur en de gerechten. Dat kan prima met het fullscreen ontwerp Kaleido van Webtail. En dat de gasten dan meteen online kunnen reserveren, is mooi meegenomen.

Foto’s

Hoewel de lettertypes, kleuren en routing goed ontworpen zijn, wordt de sfeer van de website bepaald door de foto’s. Tegenwoordig kunnen mobiele telefoons al foto’s maken van voldoende kwaliteit voor presentaties op internet. Op de website van Scopri zijn de foto’s op de voorpagina gemaakt met een iPhone 4.
De foto’s van de gerechten zijn natuurlijk wel gemaakt met professionele apparatuur, maar verkleind en in een lagere weergave opgeslagen. Tenslotte moeten mobiele gebruikers de website ook vlot kunnen lezen.

Bezoek Scopri

Scopri is niet alleen als restaurant een aanrader, ook de website bezoeken is de moeite waard: Bezoek de website.

Project Details

Opdrachtgever: Ismet Soner
Datum: 06/18/2015
Categorie: Fullscreen Websites, Restaurants
Webadres: http://www.scopri.nl

 

© Dataproces B.V. 2019 - h.o.d.n. Webtail | Wordpress, domeinen, hosting & marketing | Algemene voorwaarden Dataproces B.V. | Privacyverklaring