loader
MENU

Praalder Witgoed

Voor elke zelfstandige winkelier is het internet een serieuze bedreiding. Eenvoudigweg omdat de grote ketens veel geld investeren in webshops. Gelukkig is tegenwoordig ook de drempel voor het midden- en kleinbedrijf lager geworden om zelf met een webshop te starten. Misschien niet om hierop de volledige omzet op te realiseren, maar om het aanbod kenbaar te maken in combinatie met de hoge service die winkels zoals Praalder Witgoed bieden.

Artikelen

Laten we maar wel even eerlijk zijn. Een webshop is veel werk. Niet zozeer de technische kant van de webshop, maar de tijd die het kost om artikelen goed in te voeren. Voor elk artikel is het noodzakelijk goede foto’s te plaatsen, voldoende tekst te schrijven en varianten, gewichten, prijzen, verzendkosten, BTW-tarieven, merken, trefwoorden, categorieën etc. in te voeren. Vooral voor winkeliers die niets digitaal hebben, kan dit werk veel dagen kosten.

Methoden & Regels

Elke exploitant moet goed nadenken over welke methoden er gebruikt worden voor het afhandelen van orders. Hoe en met welke kosten worden artikelen verzonden of bezorgd? Worden verzendkosten berekend op basis van gewicht, per artikel, per totaalsom van de order? Kunnen klanten online betalen? Gaan we iDeal gebruiken of een alternatief. Of mogen klanten op factuur kopen? Zomaar een paar vragen die absoluut beantwoord moeten worden voordat de webshop open kan.

Speciaal

Zoals de meeste winkels is Praalder Witgoed een bijzondere winkel. Daarmee bedoelen we dat de winkel haar eigen manier van service heeft. In dit geval kunnen bestellingen bezorgd en geïnstalleerd worden. Dit is in de webshop van Praalder Witgoed verwerkt.

Bezoek de webshop van › Praalder Witgoed

 

Project Details

Opdrachtgever: Stephan Praalder
Datum: 12/17/2014
Categorie: Webshops
Webadres: http://www.praalderwitgoed.nl

 

© Dataproces B.V. 2019 - h.o.d.n. Webtail | Wordpress, domeinen, hosting & marketing | Algemene voorwaarden Dataproces B.V. | Privacyverklaring