loader
MENU

Online reserveren

Bij veel restaurants kun je tegenwoordig online reserveren. Webtail voorziet de website van de juiste presentatie en meer.

Resengo

Een online reservering moet betrouwbaar zijn. De gasten moeten erop kunnen vertrouwen dat de reservering staat. Er zijn een aantal leveranciers die een reserveringsmodule kunnen leveren. Na een aantal jaren ervaring met verschillende methoden heeft Webtail nu definitief gekozen voor Resengo.
Resengo heeft een goede, betrouwbare agenda waarop training en support geleverd wordt. Daarnaast is de module te stijlen in het ontwerp van de website en is het versturen van gegevens versleuteld.

De module van Resengo is niet alleen populair aan het worden bij restaurants, ook andere branches ontdekken nu Resengo. Dat komt omdat het met Resengo mogelijk is een aanbetaling online te ontvangen. Ideaal voor alle bedrijven die online reserveren en baat hebben bij een 100% opkomst.

Menu’s online

De meeste websites van restaurants gebruiken een PDF voor het tonen van de menukaarten. Dat is misschien handig bij het snel uploaden van nieuwe menukaarten, maar de nadelen wegen zwaarder. Een PDF wordt namelijk niet (goed) geïndexeerd door zoekmachines en dus tellen de zoekwoorden van de menukaarten niet mee in zoekresultaten. Een ander, zwaar nadeel is dat de meeste telefoons een PDF niet tonen maar downloaden terwijl veel bezoekers dat niet in de gaten hebben.
Daarom zijn de menukaarten op een website van Webtail altijd uitgeschreven in WordPress (HTML). Er wordt misschien weinig gezocht op de losse gerechten, maar het totaal van zoekopdrachten naar gerechten is vaak groter dan zoekopdrachten naar een restaurant in de buurt.

Project Details

Opdrachtgever: Richard Paus
Datum: 01/10/2017
Categorie: Fullscreen Websites, Restaurants
Webadres: http://www.ludenutrecht.nl/

 

© Dataproces B.V. 2019 - h.o.d.n. Webtail | Wordpress, domeinen, hosting & marketing | Algemene voorwaarden Dataproces B.V. | Privacyverklaring