loader
MENU

Noorlander Garage

Tja, een website kan handig zijn als je auto’s, onderdelen maar ook scooters verkoopt. Voor Noorlander Autobedrijf bouwde Webtail www.noorlander-autobedrijf.nl zonder ontwerp.

Zonder ontwerp??

Nou ja, we hebben natuurlijk wel een Thema* van WordPress gebruikt, maar via prototyping hebben we dat thema een paar maal veranderd. Webtail maakt vaak gebruik van prototyping wanneer een opdrachtgever nog geen duidelijk beeld heeft van de website. Middels prototyping visualiseren we een website met de content van de opdrachtgever zodat we samen kunnen beoordelen hoe een website eruit moet gaan zien. Zie het als een alternatief ontwerpproces.

Prototyping

De methode van prototyping is onderdeel van een maatwerk traject. Vanzelfsprekend is het wat meer bouwwerk dan met een vooraf gedefinieerd ontwerp, maar vooral het bespreken van de mogelijkheden kost veel tijd. Gelukkig kunnen opdrachtgever en Webtail samenwerken via een tijdelijk webadres waardoor de reistijd beperkt is.

Functie van de website

Webdesign is niet alleen gericht op het uiterlijk van de website. Ook het functioneren van een website is belangrijk. In dat licht is de website van Noorlander bijzonder. Het verkoopt occasions (auto’s) als een echte autotrader-site, onderdelen zoals marktplaats dat doet, maar ook nieuwe scooters. Een uitdaging, maar dat vinden we bij Webtail nu eenmaal leuk om te doen.

* een thema is een ontwerp van WordPress waarin je kunt wisselen. Er zijn honderden thema’s gratis te verkrijgen, maar professionele thema’s kunnen ingekocht worden.

Project Details

Opdrachtgever: Alexander Noorlander
Datum: 11/19/2014
Categorie: Webshops
Webadres: http://www.noorlander-autobedrijf.nl

 

© Dataproces B.V. 2019 - h.o.d.n. Webtail | Wordpress, domeinen, hosting & marketing | Algemene voorwaarden Dataproces B.V. | Privacyverklaring