loader
MENU

Mens en Onderneming

Mens en Onderneming is een organisatie van adviseurs op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsraden, reorganisatie, e.d.. De adviseurs zijn lokaal gevestigd en er is geen centrale vestiging. De website die Webtail heeft gebouwd voor Mens en Onderneming is de centrale vestiging van de organisatie. Op de website worden alle adviseurs voorgesteld, artikelen gepubliceerd en meer.

Auteurs

Elke adviseur van Mens en Onderneming is tevens auteur op de website. Via de website kunnen artikelen gepubliceerd en verspreid worden via Twitter, Facebook, Linkedin en Google Plus. Elk artikel kan doorgestuurd worden via mail en elk artikel kan geprint worden.

Training

Hoewel het werken in en met WordPress niet moeilijk is, is het toch noodzakelijk trainingen te geven aan alle auteurs en handleidingen uit te reiken. Tijdens de bijeenkomsten waar Webtail de training verzorgde, zijn ook afspraken gemaakt over de manier van schrijven en wie waarvoor verantwoordelijk is. De eerste vijf teksten zijn door Webtail geredigeerd.

Bekijk de website

De website van Mens en Onderneming heeft een rustig ontwerp. Dit is met opzet gedaan vanwege de doelgroep van de organisatie. Bekijk de website live op: Mens en Onderneming.

 

Project Details

Opdrachtgever: Rolf Marselis
Datum: 01/05/2014
Categorie: Multi-user websites
Webadres: http://www.mensenonderneming.nl

 

© Dataproces B.V. 2019 - h.o.d.n. Webtail | Wordpress, domeinen, hosting & marketing | Algemene voorwaarden Dataproces B.V. | Privacyverklaring