loader
MENU

ImpressieWeb

Oh sorrie, dit is geen bestaande website, maar de demonstratie website voor restaurants. Toch moet je het even zien, want dit ontwerp heeft wel een aantal interessante eigenschappen.

Impressie en weinig teksten

Restaurants hebben veel meer te laten zien dan dat ze te vertellen hebben. De menukaarten, de openingstijden, het adres en een reserveringsformulier zijn de pagina’s waar 96% van de bezoekers naar kijken, de overige pagina’s worden zelden gelezen. Dus moeten restaurants die gelegenheid nemen om een goede indruk te maken op de bezoekers. Dat kan met het ontwerp Galleryweb van Webtail.

Fotografie

Het ontwerp Galleryweb is sterk afhankelijk van de kwaliteit van de foto’s. Daarmee bedoelen we niet de resolutie van de foto’s, maar de objecten (of mensen), de lichtinval, de hoek en de details. De meeste, nieuwe mobiele telefoons fotograveren al met voldoende resolutie om mooie foto’s te maken voor galleryweb. En dat maakt dat de foto’s bij gelegenheid genomen worden en dus voldoende variaties hebben. Ben je niet zo’n beste fotograaf? Dan kan Webtail ook de foto’s voor je maken.

Demonstratie

De website www.galleryweb.nl is een demonstratie website. Dat betekent dat je de kleuren kunt veranderen om te zien wat jou of je bedrijf het beste past. Kijk gerust even rond en laat ons weten wanneer je ook een galleryweb ontwerp wilt. Overigens kun je dit ontwerp ook uitstekend gebruiken als je geen restaurant hebt. Als je maar ‘something to show for’ hebt.

Project Details

Opdrachtgever: Wilco Breedijk
Datum: 06/28/2013
Categorie: Fullscreen Websites
Webadres: http://www.impressieweb.nl

 

© Dataproces B.V. 2019 - h.o.d.n. Webtail | Wordpress, domeinen, hosting & marketing | Algemene voorwaarden Dataproces B.V. | Privacyverklaring