loader
MENU

Iedereen Kantelen

Sommige ondernemers hebben ideeën die pas gevisualiseerd worden als de website half klaar is. Voortschrijdend inzicht zorgt voor aanpassingen van de originele ideeën. Ontwerpster Miranda Kruse kan daar uitstekend mee omgaan. Webtail bouwt dit soort websites op een tijdelijke server die alleen zichtbaar is voor de betrokkenen. Op die manier kunnen we prototypes naar voortschrijdend inzicht aanpassen om tot de meest ideale oplossingen te komen.

Multi-user website

De kantelacademie.nl is een website voor meerdere gebruikers. Een internetplatform. Deelnemers aan de kantelacademie kunnen zich aanmelden, voorkeuren opgeven en bijdragen (blogs) leveren. Het ontwerp is maatwerk en moet in alle omstandigheden ‘overeind’ blijven. Natuurlijk moeten deelnemers inloggen om te kunnen bloggen. Bij de kantelacademie hoeven de deelnemers geen gebruik te maken van het WordPress CMS maar hebben een aparte pagina om een blog te schrijven. De beheerders moeten daarna wel de blog goedkeuren voordat de blog gepubliceerd wordt.

Bloggen zonder WordPress CMS

Heb je hier ook ideeën van gekregen?

Multi-user websites zijn niet moeilijk te maken. Bovendien hebben we inmiddels veel ervaring. De organisatie van dit soort projecten is een grotere uitdagingen. Wat is het juiste ontwerp, de juiste content, de juiste navigatie? Wat moet worden vastgelegd van de gebruikers? Hoe melden zij zich aan? Dit soort vragen moeten eerste beantwoorden worden. Wil je een dergelijk project starten, neem dan contact op met Miranda Kruse.

Project Details

Opdrachtgever: Remko de Paus
Datum: 01/06/2016
Categorie: Multi-user websites
Webadres: http://www.kantelacademie.nl

 

© Dataproces B.V. 2019 - h.o.d.n. Webtail | Wordpress, domeinen, hosting & marketing | Algemene voorwaarden Dataproces B.V. | Privacyverklaring