loader
MENU

Hen Ying – Tianjin

Soms krijgen we een opdracht voor een eenvoudige website die voornamelijk bedoeld is als visitekaartje van de onderneming. Ondanks de beperkte content is het dan een uitdaging om toch een aantrekkelijke website te bouwen met de juiste sfeer.

Internationale bezoekers

De website hen-ying.com is een Engelstalige website met als doelgroep alle bedrijven die een zakelijke voet aan de grond in China willen krijgen. Omdat de doelgroep zeer divers is, moet de informatie algemeen blijven en gericht worden op het maken van contact. Ook moet de website geschikt zijn als eerste referentie wanneer nieuwe contacten het bedrijf willen ‘googlelen’. Via Google Analytics kunnen we zien uit welke landen de bezoekers van de website komen. Dit maakt dat Hen Ying haar uitingen kan richten op specifieke landen waar interesse in de Chinese markt of Hen Ying is.

Bezoekers uit welke landen - Google Analytics

Foto’s & Kleuren

Om de website de gewenste uitstraling te geven, is gekozen voor mooie foto’s van¬†Tianjin, de vestigingsplaats van Hen Ying. De teksten zijn voorzien van achtergrondkleuren die ook in de foto’s voorkomen. Tevens worden de gekleurde achtergronden gebruikt om de alinea’s aan te geven. Met name op de mobiele versie van de website geeft dit goed leesbare indeling.

Project Details

Opdrachtgever: Ying Xu
Datum: 08/04/2015
Webadres: http://www.hen-ying.com/

 

© Dataproces B.V. 2019 - h.o.d.n. Webtail | Wordpress, domeinen, hosting & marketing | Algemene voorwaarden Dataproces B.V. | Privacyverklaring