loader
MENU

EMC Performance

Bij EMC werken 34 professionele, zelfstandige adviseurs op het gebied van management, leiderschap en trainingen. De adviseurs gebruiken de website voor het publiceren van vakinhoudelijke arikelen, ondersteund door een communicatie- en marketingafdeling. Via de website is het mogelijk artikelen te versturen via social media, rss en e-mail.

Maatwerk in WordPress

De website is gemaakt met een ingekocht Wordpressthema en kleine aanpassingen van Webtail. Daarmee hebben alle adviseurs toegang tot de website in de rol van auteur. De communicatieafdeling ontvangt alle ingevoerde artikelen als concept en kan een artikel nog aanpassen en uiteindelijk publiceren.

Veel accounts in één website

De website van EMC is een multi-user website, gericht op het publiceren van artikelen waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van SEO-technieken. Bij elk artikel is het mogelijk een meting te doen van het aantal gebruikte woorden en aanpassingen te doen. Er is zelfs een speciaal tabblad waarmee de auteur handige tips kan lezen voor SEO-verbeteringen. De snippet die getoond wordt in de resultaten van zoekmachines, is volledig te beïnvloeden. Zo heeft de opdrachtgever een complete controle over de zichtbaarheid en presentatie voor en door zoekmachines. Bekijk de website van EMC.

Ook een multi-user website nodig?

Heb je ook een website nodig waarin meerdere auteur kunnen publiceren? Dan heeft Webtail de oplossing voor jou. Het is niet ingewikkeld, maar toch leggen we graag persoonlijk uit wat er moet gebeuren. Via het onderstaande form kun je een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze experts aanvragen.

Project Details

Opdrachtgever: Paul Aartsen
Datum: 07/15/2013
Categorie: Multi-user websites
Webadres: http://www.emcperformance.nl

 

© Dataproces B.V. 2019 - h.o.d.n. Webtail | Wordpress, domeinen, hosting & marketing | Algemene voorwaarden Dataproces B.V. | Privacyverklaring