loader
MENU

Easy Dinner

Hoezeer je ook je best doet op een website voor restaurants, bezoekers kijken voornamelijk naar de kaart en de openingstijden. Dus moet je de sfeer van het restaurant weergeven terwijl je gasten de kaart bekijken. En dat is gelukt bij Easy Dinner. Dagelijks komen er veel online reserveringen binnen.

Fullscreen Website voor restaurants

Met name restaurants moeten de juiste indruk maken op potentiële gasten. Een website moet een bezoeker een beeld geven van het restaurant, de keuken, de gerechten en de mensen die er werken. Het is heel gewoon geworden om even op internet te kijken naar een leuk restaurant.

Foto’s van Webtail

Hoewel de techniek 100% moet zijn en de inhoud moet zijn afgestemd op het doel van de bezoekers, is fotografie hier bepalend. De meeste foto’s die je ziet op easy-dinner.nl zijn gemaakt door Webtail. Bij het maken van foto’s wordt al rekening gehouden met de positie van de objecten t.o.v. de tekstblokken op de website. Wanneer jij een fullscreen website hebt van Webtail, krijg je instructies over hoe je de foto’s het beste kan maken.

Openingstijden, Menu’s en Reserveren

Van alle bezoekers op websites van restaurants en winkels is 75% op zoek naar de openingstijden. Mensen komen nu eenmaal niet graag voor niets. Dat is ook zo bij Easy Dinner. Maar vanaf deze openingstijden weten de bezoekers wel de weg te vinden naar de menu’s die regelmatig veranderen en -nog belangrijker- het online reserveringsformulier. Goed gevonden worden en je bezoekers converteren naar klanten is het doel van de website. Missie geslaagd.

Project Details

Opdrachtgever: Apo Yilmaz
Datum: 06/26/2014
Categorie: Fullscreen Websites, Restaurants
Webadres: http://www.easy-dinner.nl

 

© Dataproces B.V. 2019 - h.o.d.n. Webtail | Wordpress, domeinen, hosting & marketing | Algemene voorwaarden Dataproces B.V. | Privacyverklaring