loader
MENU

De Klinker

Hoe doe ik zoveel mogelijk op één website? Nou, dat valt niet altijd mee. Natuurlijk wil je alles op de voorpagina zetten maar daar mag ook weer niet te veel op staan.

Fullscreen slider voorpagina

Een oplossing die gebruikt is bij www.deklinker.nl is een slider op de voorpagina die dient als advertentie voor subpagina’s. De beheerder kan deze slider eenvoudig onderhouden en op elk gewenst moment wisselen van slides, teksten en links.
Op die manier kan je aandacht vragen voor wat je bedrijf op dat moment te bieden heeft. Zo biedt De Klinker creatieve reizen naar Italië aan, maar niet het gehele jaar door. Dus wanneer er weer zo’n reis aanstaande is, kan de eerste pagina gevuld worden met de aanbieding van de creatieve reis.

Video

Video kan op twee manieren aangeboden worden op deklinker.nl. Als header in een pagina, zie als voorbeeld Workshop, deel 2. Of als fullpage-video, zie een voorbeeld op Open Coffee Zwolle.

Portfolio

Oorspronkelijk is de sectie Portfolio bedoeld voor het tonen van werk, zoals op deze pagina, maar het is ook goed bruikbaar om je cursusaanbod te tonen, je video’s te delen, of je aanbod grafisch in te delen.

Project Details

Opdrachtgever: Annette Wessels
Datum: 11/29/2014
Categorie: Video websites
Webadres: http://www.deklinker.nl

 

© Dataproces B.V. 2019 - h.o.d.n. Webtail | Wordpress, domeinen, hosting & marketing | Algemene voorwaarden Dataproces B.V. | Privacyverklaring