loader
MENU

Breda Packaging

Eén website, drie talen. Voor Breda Packaging maakte Webtail een website voor de Nederlandse en Duitse markt. En voor de overige, Europese markten werd een .com versie van de website gemaakt.

Meertalige website of meer websites

Voor het publiceren van een website in drie talen heeft Webtail in overleg met de opdrachtgever gekozen voor drie verschillende websites. Een meertalige website is wel handig om snel dezelfde pagina’s in verschillende talen te schrijven vanuit één CMS, maar het schrijven van internetteksten (SEO) is altijd gericht op één tekst. Waar vindbaarheid belangrijk is, is het beter te werken met aparte pagina’s met één taal. Ook het inrichten van Adword Campagnes is gericht op één taal. Belangrijk wanneer bepaalde Engelse termen worden gebruikt in verschillende talen. Nadeel van drie verschillende websites is het maken van backlinks. Dat moet driemaal, maar ook hier ligt een klein voordeel in de relevantie van de links die tussen twee talen niet altijd op waarde wordt geschat door zoekmachines.

Je kunt de website van Breda Packaging in verschillende talen bekijken door te schakelen met de vlaggen.

Project Details

Opdrachtgever: Breda Packaging
Datum: 05/27/2014
Webadres: http://www.bredapackaging.nl

 

© Dataproces B.V. 2019 - h.o.d.n. Webtail | Wordpress, domeinen, hosting & marketing | Algemene voorwaarden Dataproces B.V. | Privacyverklaring