loader
MENU

Architecten Zwolle

De nieuwe website van Stichting ZAP (Zwols Architectuur Podium) is slechts een klein onderdeel van een veel groter project: ‘Een nieuwe huistijl voor Stichting ZAP’. Dit project werd uitgevoerd door Miranda Kruse van Kruse Beeldende Communicatie.

De ZAP Huisstijl

Bijzonder aan de nieuwe huisstijl is de uitvoering van grafische elementen in zes verschillende kleuren.

ZAP-blauwStichting ZAP Zwolle WebtailStichting ZAP Zwolle WebtailStichting ZAP Zwolle WebtailStichting ZAP Zwolle WebtailStichting ZAP Zwolle Webtail

De huistijl is inmiddels doorgevoerd in brochures, posters, naamkaartjes, documentatie, brieven, enveloppen en natuurlijk, de website.

Website in verschillende kleuren

Speciaal voor Stichting ZAP heeft Webtail een website gebouwd met zes verschillende stylesheets, voor elke kleur één. Elke stylesheet bevat een logo, kleuren van letters, knoppen, etc in de betreffende kleur. In het CMS kan de beheerder kiezen voor de beoogde kleur van een pagina.

Presentatie in tegels

Een andere bijzonderheid aan de nieuwe website van Stichting ZAP is de manier van presenteren. Alle interessante objecten in Zwolle worden in een tegelvorm op de voorpagina gepresenteerd. De tegels zijn responsive en kunnen dus op alle mogelijk afmetingen van schermen worden gepresenteerd. De tegels met objecten kunnen qua titel en kleuren worden bepaald door de beheerder. Ook kan de beheerder de tegels uitbreiden met informatie over bijeenkomsten, sponsoren of nieuwe downloads.

Bekijk de nieuwe website van Stichting ZAP ›››

Project Details

Opdrachtgever: Stichting ZAP
Datum: 06/29/2015
Categorie: Multi-user websites
Webadres: http://www.stichtingzap.nl/

 

© Dataproces B.V. 2019 - h.o.d.n. Webtail | Wordpress, domeinen, hosting & marketing | Algemene voorwaarden Dataproces B.V. | Privacyverklaring