loader
MENU

Ja, kunst!

Dat websites ontworpen worden op de uitstraling van een bedrijf of ondernemer is tegenwoordig niet meer dan logisch. Dat betekent dat Webtail zich moet kunnen inleven in verschillende branches, producten en diensten. De hulp van de opdrachtgevers is hierbij noodzakelijk. Vandaag gaat kunstgalerie kunst-abonnement.nl de wereld van websites met kunstgalerieën verrijken. Op aangeven van Annette Wessels, hebben we een WordPress website ontworpen die een kunstzinnige uitstraling heeft, maar een goede logistiek heeft.

WordPress CMS eenvoudig in administratieve logistiek

Met een “administratieve logistiek” bedoelen we in dit geval dat het voor Annette eenvoudig moet zijn kunstobjecten toe te voegen, aan te passen of te verwijderen. Kunst-objecten moeten ook gemarkeerd kunnen worden als “uitgeleend” of “beschikbaar”. En natuurlijk het liefst zonder dikke handleiding, maar gewoon met gebruik van het WordPress CMS.

Bezoekers strategie voor de kunstgalerie

De bezoekers worden op  annettewessels.nl in slechts drie stappen naar het reserveren van kunstobjecten gebracht, gerekend vanaf de entree. Echter zullen de kunstobjecten goed geïndexeerd worden door zoekmachines waardoor veel bezoekers “landen” op één van de objecten. Daarbij kunnen de social media knoppen nog een extra handje helpen. Wat ons betreft goed bedacht, en ditmaal niet eens door Webtail, maar door de ondernemer (van het jaar!) zelf. Complimenten voor Annette Wessels.

 

De website kunst-abonnement.nl is maatwerk van Webtail. Indien jij behoefte hebt aan een website die op jouw lijf is ontworpen dan kunnen we ook jou snel en goedkoop helpen. Lees meer over onze maatwerk WordPress Websites.

Project Details

Opdrachtgever: Annette Wessels
Datum: 12/18/2012
Webadres: http://www.annettewessels.nl

 

© Dataproces B.V. 2019 - h.o.d.n. Webtail | Wordpress, domeinen, hosting & marketing | Algemene voorwaarden Dataproces B.V. | Privacyverklaring