loader
MENU

AfsprakenManager

De website www.afsprakenmanager.nl is een portal voor een marktplaats waarop leden kunnen inloggen. De marktplaats is een uiterst beveiligde internetapplicatie waarop ondernemers met elkaar handelen.

Informatie versus Beveiliging

Met een internetapplicatie kan je geen willekeurige bezoekers ontvangen die op zoek zijn naar jouw product of dienst. Daarom wordt een portal gebruikt. De portal bevat informatie voor potentiële klanten en leidt geïnteresseerden naar contactmomenten. Daarnaast wordt de portal door de leden gebruikt om in te loggen.

Geautomatiseerde e-mail

Internetapplicaties werken vaak met geautomatiseerde e-mails om een groot aantal activiteiten te kunnen verwerken. De portal van AfsprakenManager werkt ook met een groot aantal formulieren die op dezelfde wijze worden verstuurd en afgehandeld. Zo leidt het formulier ‘Aanmelding’ direct tot het aanmaken van een account en een bevestigings-email. Zonder tussenkomst van de beheerders. Beheerders van AfsprakenManager werken op basis van rapportage en handelen alleen wanneer de rapportage aangeeft dat het nodig is.

 

Project Details

Opdrachtgever: Roland Schoppema
Datum: 06/28/2013
Categorie: Portal websites
Webadres: http://www.afsprakenmanager.nl

 

© Dataproces B.V. 2019 - h.o.d.n. Webtail | Wordpress, domeinen, hosting & marketing | Algemene voorwaarden Dataproces B.V. | Privacyverklaring