Meten is Weten

Ga jij zonder dashboard autorijden? Nee, natuurlijk niet. Toch investeren veel ondernemers in een website zonder ooit een keer te meten of het goed gaat. Dat is gek.

Analytics

Er zijn genoeg producten om de prestaties van je website te meten, maar Google Analytics staat op eenzame hoogte. Bovendien is het gratis en werkt het goed samen met WordPress. We begeleiden onze klanten in het inzien van de belangrijkste cijfers:

  1. Hoe komen bezoekers op mijn website?
  2. Met welke zoekwoorden werd mijn website gevonden
  3. Welke browsers en apparaten wordt het meest gebruikt?
  4. Welke pagina’s worden het meest en minst gelezen?
  5. Waar stappen bezoeker uit?

Webtail Analyse

Indien een website te weinig gevonden wordt, kan Webtail dieper in de cijfers duiken met andere producten van Google. Zo kunnen we bijvoorbeeld een lijst opstellen van zoekwoorden die jouw doelgroep gebruikt en hoe hoog of laag je (online) concurrentie is.

Webtail Webscan

Webscans van WebtailWanneer we een website vervangen, maken we altijd eerst een scan van de huidige situatie. Nadat de nieuwe website is gepubliceerd maken we nog een scan. Hiermee kunnen we de puntjes op de i zetten (en onszelf op de borst kloppen). En na één jaar scannen we nog een keer om advies te geven.

Indien je twijfelt over je huidige website, kan je een gratis WebScan aanvragen.
Scan mijn huidige website ›››

Yoast SEO

Indien je website afhankelijk is van zoekmachines (SEO), dan kan je goed gebruik maken van de (gratis) module Yoast SEO. Hiermee kan je op elke pagina bijhouden of je voldoet aan alle voorwaarden van Google voor een goede waardering in zoekmachines. Superhandig. Webtail installeert Yoast SEO altijd standaard.

Realtime cijfers

Analytics in Wordpress Meten is Weten

Rapporten

Wordpress Analytics by Webtail

Webtail’s analyses

Google's Webmasterhulpprogramma