Menubeheer in Wordpress een handleiding van Webtail

In de visie van Webtail staat dat klanten zoveel mogelijk zelf moeten kunnen doen. Niet alleen worden websites daarmee goedkoper, maar worden websites ook veel gewijzigd. En wijzigen is goed, dat maakt dat websites actueel zijn en dat er voor de terugkerende bezoeker wat nieuws te zien is. Ook de zoekmachines waarderen deze vernieuwingen in hoge mate. Met de handleidingen van Webtail kunnen de klanten zelf aan de slag met WordPress. Eventueel onder begeleiding.

Het maken, wijzigen, plaatsen en verwijderen van menu’s in WordPress is zeer eenvoudig dankzij de grafische weergave en de drag&drop van menu-items. Aan je menu’s kun je o.a. toevoegen;

  1. Pagina’s
  2. Categorieën van berichten (blogs, artikelen)
  3. Tags van berichten (blogs, artikelen)
  4. Externe links
  5. Klikloze submenu’s
Voorbeeld menu in WordPress
Wil je zelf aan de slag met de menu’s van WordPress? Vraag dan onze handleiding WordPress Menu’s aan via het onderstaande online formulier. Het kost helemaal niets en je ontvangt de handleiding direct in je mailbox. En omdat je blijkbaar geïnteresseerd bent in WordPress, sturen we je ook wekelijks de WebTales van Webtail, omdat je daarmee met zeer weinig moeite waardevolle informatie ontvangt waarin je zeker geïnteresseerd bent.
Naam *
Bedrijf
Website
E-mail *
Evt. vraag
Ja hoor, stuur mij elke week de WebTales. Verhalen over websites, Wordpress, internetmarketing & meer, speciaal voor de ondernemer.