Large Page Slider

Wil je veel en grote foto’s van je restaurant laten zien? Dat kan met de Large Page Slider. Het beheren van de foto’s is erg makkelijk. Je kan dus regelmatig je foto’s vervangen.

Transparant

Je ziet bovenin dat het logo en het menu over de foto’s zijn geprojecteerd. Dat maakt dat er nog meer foto zichtbaar is. Het is een aparte optie per pagina en kan overal ingesteld worden. Met grote foto’s is er wel een klein nadeeltje. Je moet namelijk altijd zorgen voor voldoende contrast tussen logo/menu en de foto om logo en menu zichtbaar te houden. Omdat de kleuren van logo en menu vast staan, moet je dus altijd foto’s kiezen met tegengestelde kleuren: Contrast.

P.S.

Dit zijn onze eigen foto’s. Het maken van foto’s is dankzij de goede camera’s op smartphones eenvoudig. We moeten ze vaak wel kleiner maken om de laadtijd van de pagina te verkleinen. En dat lukt altijd 🙂

What’s next?

Wil je nog grotere afbeelding op je website? Dan kan met de Full Page Slider..

Al genoeg gezien gezien, maar toch nog wat vragen? Neem dan contact op met Webtail.

Al overtuigd en wil je snel een nieuwe website? Kies dan voor het intake-formulier. Na telefonisch contact gaan we aan de slag. Misschien heb je dan morgen al een nieuwe website.

WordPress Video Lightbox