Elke WordPress installatie heeft automatisch een ontwerp (thema) van WordPress zelf. Via het dashboard van WordPress zijn duizenden gratis thema’s te bekijken en te installeren. Voor sommige opdrachten voldoen deze thema’s prima. Webtail selecteer en installeert een geschikt thema, maar de webmaster (ofwel opdrachtgever) kan ook zelf aan de slag en eindelijk zoeken, bekijken en met één druk op de knop installeren. En even zo gemakkelijk is een thema ook weer te vervangen door de vorige en een nieuwe.

Keuze van ontwerp

Grofweg zien we dat klanten vier verschillende keuzen maken:

  1. Uniek ontwerp gemaakt door een ontwerper (wel of niet van Webtail)
  2. Gratis of gekocht thema maar aangepast aan specifieke wensen
  3. Gekocht maar professioneel thema
  4. Gratis thema uit de biblotheek van WordPress

Het spreek vanzelf dat de keuze bepalend is voor de kosten van de nieuwe website. Waar de installatie en inrichting van een gratis ontwerp slechts €50,- kost, kunnen de kosten van een uniek ontwerp oplopen tot €2.000,-. Natuurlijk is dat geheel afhankelijk van het voorgestelde ontwerp. 

Zelf aan de slag

Bij de keuze van een gratis of ingekocht thema kan je zelf aan de slag. Wij vinden het niet moeilijk en daarom kijken we mee en geven waar nodig adviezen. Je krijgt een aantal handleidingen van Webtail maar op internet is ontzettend veel te vinden. Vooral instructiefilmpjes over functies in WordPress zijn er heel veel. 

 

[button link=”http://www.webtail.nl/co-creatie/” color=”blue” size=”big”]Wat kunnen we voor je doen? ›[/button] [button link=”http://www.webtail.nl/tarieven-webtail/” color=”orange” size=”big”]Alle tarieven ›[/button] [button link=”http://www.webtail.nl/contact-2/” color=”blue” size=”big”]Contact? ›[/button]