Welkom bij Webtail

Wij van Webtail weten alles over websites, webshops, WordPress, maar ook alles over online communicatie, social media, online marketing, schrijven voor internet, huisstijlen, logo’s, nieuwsbrieven, domeinregistratie, hosting en nog veel meer. Ontdek wat wij weten, kunnen en doen op deze website. En hoe je kunt samenwerken met Webtail.

Co-creatie

In onze visie kunnen ondernemers zelf heel veel doen voor hun website. Niet alleen zijn de kosten van een (nieuwe) website dan laag, maar het levert ook slagvaardige ondernemers op. Ondernemers die zelf hun website actueel en sprankelend houden. In elk project wordt vastgelegd wie wat doet, welke middelen gebruikt worden en vooral, wat de doelen zijn.

[button link=”http://www.webtail.nl/co-creatie” color=”blue” size=”large”]CO-CREATIE ›[/button]

Rendement

Een mooie website kun je overal kopen. Bij Webtail staat rendement van je website op de eerste plaats. Of je nu veel betaald hebt, of veel werk hebt gehad, een website moet je iets opleveren. De methode ‘Meten, weten & bijsturen’ klinkt logisch maar vrijwel nooit toegepast door webmasters. Daarom leren we onze klanten de resultaten van hun website te evalueren.

[button link=”http://www.webtail.nl/de-visie-van-webtail” color=”orange” size=”large”]ONZE VISIE ›[/button]

Bekijk de websites en de bedrijven waarvoor wij in de afgelopen tien jaar voor hebben gewerkt. Een selectie uit de 400 ontwerpen, websites en -shops…[rev_slider wat]

[rev_slider wie]

[button link=”http://www.webtail.nl/experts-wordpress/” color=”orange” size=”large”]TEAM ›[/button]

We’re only Bloggin’

Regelmatig verschijnen er nieuwe artikelen over websites en online ondernemen op webtail.nl. Lees de nieuwste artikelen.


Backlinks naar mijn website? lees verder ›
Thema kiezen? lees verder ›
E-mail versturen via SMTP Gmail lees verder ›
Kreugse Krollen lees verder ›
Backlinking ? lees verder ›

[button link=”http://www.webtail.nl/blogs-2/” color=”orange” size=”large”]BLOGS ›[/button]

Wat kost het? Goeie vraag! We hebben vijf basispakketten voor je samengesteld waarin je ook nog kunt variëren. Na een inventarisatie ontvang je van Webtail altijd een offerte.

Webtail verzorgt je WordPress Website al voor €299,- incl. hosting & e-mail. Dan kun je zelf aan de slag met onze videotrainingen. Voor €529,- maken we ook een ontwerp en verzorgen je content. Maak kennis met onze tarieven.

[button link=”http://www.webtail.nl/tarieven-webtail/” color=”orange” size=”large”]ALLE TARIEVEN ›[/button]

Video instructies

Ja, we maken graag gebruik van online videoinstructies. Dat is voor ons en voor jou makkelijk.